Astra H 1.6 115Hp performans

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan launch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşımda var golf 5 1.6 102hp gerçek değeri o kadar az süre değil bizim araçlarında o kadar uzun değil benimkisi 1.6 105hp motor olanlardan bu kadar süre tutmuyorsa 115 lik motorlar dahada hızlıdır ama motoru modifiye kaldırmayan bir yapıya sahip bi honda gibi peugeot gibi motor modifiyesine açık değil kendini götürüyor banada yeterli geliyor açıkcası ne kadar güç o kadar benzn sarfiyatı demek çünkü

1,6 motordan çok şey beklememek lazım bence en azından g lerdeki 100 lüklerden iyi hoş bence deviri tutturduğun zaman alet kopuyor zaten...

Arabayı bugün aldım sonunda sürdüm. Valla deviri tutturunca kopuyor hakkaten. Tabi ben astra F ten inince bana öyle gelmiş de olabilir ama bugün memnundum.

arkdaşım türkiye distribtrü maslak btg tuning 200 küsür euro ya 5 dk içinde montaj yapılıo gtc lerde sport tuşuna baş,smış gibi gaz tepkimesi yükselio tavsiye ederim...

belki servislerde gtc lerdeki yazılımı h kasalara uyguluyabilirler eğer başarılabişlirse süper olur. gtc lerde sport tuşuna uzun süre basınca gez tepkime, kalkış yaparken patinaj önleme iptali sara sara kaldır, serleşmiş amortisör direk oduna bağlıyor, yazılımın etkisi ile alt devirlerde kaplan oluyor. 1,6 motorun hakkını verir.

sanki gaza bastığımda geç tepki veriyormuş gibi geliyor aslında işe yarayabilir.

rodajı tamamla sen bide ecu yaptır

ecu yaptır derken? yazılım güncellemesiyse servise girdi çıktı araba ilk günden. orda yüklediniz mi dedim, gerekliyse kesinlikle yüklenmiştir dediler. rodajın bitmesini dört gözle bekliyorum basmıycam diye zor tutuyorum kendimi.

bu sprint booster gaz tepkisi şeysi garantiyi bozar mı?

servis dışında alınan herşey garantiyi bozar.Sprint Booster taktırırsan motor garanti dışı kalır ki hiç tavsiye etmem motorun garanti dışı kalmasını:D
Rodajdan sonra tekrar servise gidip ecu güncellemesi yaptırmak istediğini söyle yapsınlar.Nasıl olsa garantiden:)

Geri