Astra H 1.6 Gtc Sport, 2006

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
araciniz cok bakimli fakat on ve arka tarafi cok bos duruyor on ızgaraya krom cizgi ve on lip arkaya spoyler ve ayrica jantiniz cok guzel degistirmenize bence gerek yok... kazasiz belasiz surusler

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Jantın modeli bence de güzel ama biraz ufak kalıyor sanki :confused:

birde bu arabanin motor kodu A16XER'mi benim arabaya çok benzettim

Yok motor kodu Z16XEP :)

gercekten opelin bazi motorlari birbirine cok benziyor jantıda lastik ebadina gore daha guzel sekil alacagini dusunuyorum...

ön tampona herhangibir ek takmanı tavsiye etmem. zira yay takınca ön lip birçok yere sürtüyor.ön tampona takacağınız herhangibir polyester bu sürtmeler sonucu pekte hoş olmaz ;)
ben o yüzden ön lipimi seviyorum sürtsede sorun çıkarmıyor ;)
jant için nette en fazla 5 çeşit jant bulabildim ben maalesef :(

Spoiler dışında herhangi bir eklenti takmam zaten. Opel tasarımı yıldız jant denilen modelin 17 inç replikasını arıyorum fakat bulamıyorum. Yakışacağını düşündüğünüz modeller varsa önerin lütfen.

Spoiler dışında herhangi bir eklenti takmam zaten. Opel tasarımı yıldız jant denilen modelin 17 inç replikasını arıyorum fakat bulamıyorum. Yakışacağını düşündüğünüz modeller varsa önerin lütfen.

17 turbo janti var. Onu deneyebilirsiniz...

Tapatalk 2 ile gonderildi.

Müdür sürekli yıkama çürütücen arabanı :D bu arada çok güzel kaça aldınız ?

Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin.

Bugün bir süredir aklımda olan xenon işini hallettim.
Merceksiz xenon kullanımının kötü bir şey olduğunu biliyorum. Bu konuda bir şey yazmazsanız sevinirim :rolleyes: Ayrıca düzgün bir far ayarı ile çok da kötü olmuyor.

xEj8vq.jpg

wMjpN7.jpg

Geri