Astra H 1.6 Gtc Sport, 2006

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sürekli gece uzun yol yaptığım için ne demek istediğinizi iyi anlıyorum. Çok sövdüm ben de ana avrat bazılarına..

Aynen öyle. Ama ayarı iyi yapınca sıkıntı yok diyorsanız yoktur.
Ayarsız insanın gözüne gözüne vura vura bu zenonlarla gelen sövgüyü hakediyor...

Aynen öyle. Ama ayarı iyi yapınca sıkıntı yok diyorsanız yoktur.
Ayarsız insanın gözüne gözüne vura vura bu zenonlarla gelen sövgüyü hakediyor...

Bu sıkıntı daha çok eski tip farlarda oluyor bence. Yani camı şeffaf olmayan farlar. Örnek vermek gerekirse Vectra A, Şahin, Ae101 Corolla gibi eski araçların farları. Şeffaf camlı farlarda çok da kötü olmuyor. Tabii ki iyi bir far ayarı şart. Ayrıca far ayarının da en alt seviyede olması iyi olur.

Bir de mercek olayının fazla kasıldığını düşünüyorum. Xenonla ilgili konu açılsa da girip "mercek yoksa xenon takmayın" şeklinde mesaj atsam diye bekleyen bir kitlenin olduğunu düşünüyorum.

Bu sıkıntı daha çok eski tip farlarda oluyor bence. Yani camı şeffaf olmayan farlar. Örnek vermek gerekirse Vectra A, Şahin, Ae101 Corolla gibi eski araçların farları. Şeffaf camlı farlarda çok da kötü olmuyor. Tabii ki iyi bir far ayarı şart. Ayrıca far ayarının da en alt seviyede olması iyi olur.

Bir de mercek olayının fazla kasıldığını düşünüyorum. Xenonla ilgili konu açılsa da girip "mercek yoksa xenon takmayın" şeklinde mesaj atsam diye bekleyen bir kitlenin olduğunu düşünüyorum.

ekstralar yapılmadan önce Erhan kardeşimle :)

Ekli dosyalar

• DSC_0068.webp
    DSC_0068.webp
    56.5 KB · Görüntüleme: 25
Coming soon... :D

KDZGWy.jpg

eW5oaE.jpg

KqLyn3.jpg

KqLya3.jpg

Allah kaza bela vermesin aracınız cok iyi duruyor.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tekerine taş değmesin.

Geri