Astra H 2009 Angel Far

halilguven

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır aracım için Angel Farı araştırıyorum ancak çok iyi olmadığı konusunda bilgiler aldım. Geceleri aydınlatmayla ilgili sıkıntısı olduğunu duydum. Daha önce aracıma Serviste Xenon Kit taktırdım ancak aracımın ekranına Kısa far hatasını alıp Sağ yada Sol farın yanmadığını fark ettim. Servise defalarca gidip yenisini taktırmama rağmen hatayı düzeltemediler ve sonunda tekrar iade ettim. Aracımda Işığa duyarlı otomatik Far seçeneğide var. Xenon kitlerin göz alacağını düşünerek Angel Far ( Mercekli) almaya kadar verdim. Performans konusunda bazı şüphelerim var Gaziantepde bu konuya kimse hakim olmadığı için gidip akıl daşınacağım kimsede yok. Çift halkalı Mercek Sarı Mercekde ise Xenon uygulaması yaptıracağım. Örnek resimi aşağıda vereceğim. Göze gayet hoş görünmekte acaba performansı konusunda bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz ? Aracım 2009 Opel Astra Enjoy - Elagance

Bende aracımın aşağıdaki resimlerdeki gibi olmasını istiyorum. Tabiki bunu yapabilmek için nereden alırım, nerede taktırırım hiç bir bilgim yok. İşin gerçeği konuyla ilgili hiç bir deneyimim de yok. Forumu gezdim okudum ama H1 H3 4300 8000 çok şeyler yazıyor, deneyimim olmadığı için hiç bir şey anlayamıyorum :) Sizden ricam benim anlayacağım şekilde anlatmanızdır

Değerli bilgilerinizi bekliyorum.

Saygılarımla
Halil GÜVEN

Opel-Astra-H-2004-Siyah-Angel-Eyes-On-Far__32304472_0.jpg

big_10449001_shm.jpg

big_10449001_gyf.jpg

big_10449001_ee3.jpg

Çok güzel olur...

Çok güzel olur...

Evet ustat gerçekten çok güzel olur ama işte acaba gece nasıl bir performans verecek daha önce taktıran ve kullanan arkadaşlardan bilgi sormak lazım aslında. Görüntü olarak ben çok beğendim gerçi alsam bile Gaziantep de taktıracağım sağlam bir ustada bulmak gerek. Servise kalırsa iş rezil ederler beni kesin daha önce Xenon kiti taktırdığımda abartısız 10 kere gittim servise eni sonunda iade ettime kurtuldum. Ama araştırdığıma göre Farı sistemini otomatikten Manuele aldığında yani aracı çalıştırıp belli bir zaman sonra ellinle açtığınad bu sorun olmuyormuş diye duydum. Ama artık istemiyorum onu şimdi Angel fara takıldı kafam almak istiyorum ama korkularımı yenebilirsem :)

ben taktım kullandım. gayet de memnundum.

ben taktım kullandım. gayet de memnundum.

Volkan kardeşim biraz bilgi verebilirmisin marka performans konusunda resim falan varmıdır elinde. Rica etsem bilgi verirsen sevinirim.

Volkan kardeşim biraz bilgi verebilirmisin marka performans konusunda resim falan varmıdır elinde. Rica etsem bilgi verirsen sevinirim.

walla markasını hatırlayamıyorum şimdi. ama resimlerdekinin aynısı. performans olarak gayet güzeldi. merceği filan güzel kesiyordu. onun haricinde zaten bi eksisini ya da artısını görmedim ama gündüzleri angellerin parlaklığı pek yeterli değil.

walla markasını hatırlayamıyorum şimdi. ama resimlerdekinin aynısı. performans olarak gayet güzeldi. merceği filan güzel kesiyordu. onun haricinde zaten bi eksisini ya da artısını görmedim ama gündüzleri angellerin parlaklığı pek yeterli değil.

Anladım bu işi iyice bir araştırmak lazım sonradan pişman olursak olmaz. Arkadaşlarımızda bize bu konuda deneyimlerini sunarlarsa güzel olacak.

bence aracınızın orjinal aydınlatma sistemini değiştirmeyin, gönül xenon'lu olsun isterdi tabii ancak sonradan takılan far sistemleri tuvtürk'den geçerkende sıkıntı olmaktadır.

bence aracınızın orjinal aydınlatma sistemini değiştirmeyin, gönül xenon'lu olsun isterdi tabii ancak sonradan takılan far sistemleri tuvtürk'den geçerkende sıkıntı olmaktadır.

Aslında Hella Marka Mercekli farlar varmış Cosmoda ki gibi orijinal diyorlar ama ben bulamadım. Angel farlarda muayeneden geçmiyorsa artık ne diyeyim yani millet ne ışıklar takıyor arabalarına :) Ki ben karşıdaki kişileri düşünerek Kit alıp ta takmıyorum ki o kadar para verip ya hella alacaz yada Angel far :)

Gaziantepde bir firmada Angel Farı buldum fiyat konusunda bilgi verecek bana, bunun yanında Xenon kit uygulamasıda yapacağım. Daha önce kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa eğer süper olacak. Diğer yandan Yeni Astada kullanılan Led li Fara da baktım aslında güzel duruyor ama yorumlarını çok iyi okumadım. Sanırım Angel farı alacağım :)

Geri