Ynt: Astra H alınır mı?
35 bin tl verebiliyorsanız 2.el astra j edition bulabilirsiniz.
35 bin tl verebiliyorsanız 2.el astra j edition bulabilirsiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yağmur06 link' Alıntı:j kasa varken h kasa alınmaz bence tercih meselesi görüntü olarak bence astra g ve j kasadan daha kötü h kasa
yavuzozkan link' Alıntı:Astra H kasa şuan piyasadaki 0 km araçların çoğundan yakışıklı bir araçtır. G kasaya donanım ve tip olarak da bence fark atar. J kasa ile kıyaslamaya gerek yok J kasa segmentinin en yakışıklısı imrenerek bakan bir sürü insan görmüşsünüzdür.
Antalya'da çok yakın öğretmen arkadaşımın 2012 Astra H Essentia Comfort paketli arabası satılık. Yanılmıyorsam 3500 ya da 4000 km civarındaydı. İlgilenirseniz PM atarsanız iletişime geçmenizi sağlarım.orkun_ckale link' Alıntı:maximum 35.000tl ye ne önerirsiniz pekii?? alıp satan biri değilim aldıgım zaman 4sene arkama bakmayacagım birsey olsun istiyorum.. corsalara baktım aracın en full donanımlısında bıle arka camlar otomatık degıl 35.000tl verıyosunuz ama camlar otomatık degıl onu eledım 2004 vectra falan bakıyorum onlarda bakım fıyatları nedir pek bir bilgim yok...