Astra H Angel + Mercekli Far Taktım İsteyen Baksın

ozmn deseydin "tuninigçilerde sonradan yapılan far" die, cünkü tuningcilerde satılan demissin, almak isteyen arkadaslar varsa bosuna içlerine kurt düsürmenin alemi yok.
dediğin doru olabılır. ben hic karsılasmadım ama onu belirtiyim
yazmışım ilk mesajıma okumadın mı?Tuningcilerde satılan demişim....

geçen sene 206gti vardı mercekli angel far aldım ve xenon taktım hiç erime falan olmadı hele bu astraların far plastği o kadar kalınken çook ama çok zor erir şuanda aracımda 8000k xenon var maşallah hiçbir şey olmadı 3 aydır kullanıyorum ve sabah akşam yanıyor xenonlar

ozmn deseydin "tuninigçilerde sonradan yapılan far" die, cünkü tuningcilerde satılan demissin, almak isteyen arkadaslar varsa bosuna içlerine kurt düsürmenin alemi yok.
dediğin doru olabılır. ben hic karsılasmadım ama onu belirtiyim

bişey sorucam farlar güzel hakkaten sarı angel olması daha bi orjinal gibi gösteriyo farı ....alınma ama ben sem tunning im burda yeni gelen farlarımı tanıtıyorum desen daha doğru olacak gibi bütün yazdıklarını okudum aynı bir satıcı gibi cevap yazmışsın

ne kadar yanlış bilgiler dönüyo bu başlıkta

6000k sarı 12000 al falan :)

angel xenonsuz kullanılmalı :) hurafe bunalr

tavisye edilen herzman 4300k dır biraz işi tuninge dökersek 6000k alırız

aydınlatmayı bi kernarar bırakır görüntü dersek 8000k
ama 10000k 12000k ilede gezip kendimizi ve karşıdakilerei tehlikeye atmayız

angel lar merceklidir, mercek ışıgı filtre eder dolayısı ile halojen ampul filtre edilince dısarıya bir el feneri kadar ışık çıkar

tavsiye edilen mercekli farda xenondur

çin malı sonar veya junyan onlardan birisinde xenonla kullanmayınıız diyo sadece o marka için gecerlidir

angel eyes lar kötü merceklidir ama içlerinde yine eniyisi fk dır

far yıkama sistemim yok mercekli far nasıl kullanılırı: mercek önüne yagmur kaydırıcı sprey yada kaydırıcı film yıkama siteminden daha etkilidir bunu denyebilirsiniz

hayırlı olsun yakışmış...

bişey sorucam farlar güzel hakkaten sarı angel olması daha bi orjinal gibi gösteriyo farı ....alınma ama ben sem tunning im burda yeni gelen farlarımı tanıtıyorum desen daha doğru olacak gibi bütün yazdıklarını okudum aynı bir satıcı gibi cevap yazmışsın

walla ben kullanıcıyım sadece.ama boyle bılıp bılmeden yazılan mesajlara karsıyım.eger bırsey bılıyorsak bunu yazarız cevremızdekılerle paylasırız.ama anlamayanlar laf olsun dıye ortaya bırsey atıyolar.
ben bu konuyu astra da angel far nası durur dıe merak eden arkadaslar wardır dıye ben bu konuyu actım.

pardon alper güle güle kullan ...bu arada eski oto sanayi sitesinde reform tunning var 450 ytl diyolar 40 ytlde takma işçiliği istiyolar fiyat normal ama takma işçiliği pahalı biraz bence ..semde ordan alıyo zaten

Son düzenleme:
walla ben kullanıcıyım sadece.ama boyle bılıp bılmeden yazılan mesajlara karsıyım.eger bırsey bılıyorsak bunu yazarız cevremızdekılerle paylasırız.ama anlamayanlar laf olsun dıye ortaya bırsey atıyolar.
ben bu konuyu astra da angel far nası durur dıe merak eden arkadaslar wardır dıye ben bu konuyu actım.

pardon alper güle güle kullan ...bu arada eski oto sanayi sitesinde reform tunning var 450 ytl diyolar 40 ytlde takma işçiliği istiyolar fiyat normal ama takma işçiliği pahalı biraz bence ..semde ordan alıyo zaten..sen montaj dahil 480 mi verdin..bu arada mal yokmuş 10 gün sonra gelecek

Son düzenleme:
angel farı ankarada satan veya getırtebılecek herhangı bır yer yok mu? ısın dogrusu ankarada yasayan bır opel kullanıcısı olarak ıstanbuldan farı taktırmak ıstemıyorum. herhangı bır sorun oldugunda farı sureklı sokturup ıstanbula gondermem veya ıstanbula kendım getırmem gereklı.astraı yzuunden pahalı olabılır. ankara da bu ısı yapabılecekveya yapan kımse yok mu?

İsmail Erten

Geri