Astra H Angel + Mercekli Far Taktım İsteyen Baksın

sanırım iki arkadaşımız bu farlardan taktırmış...Biraz bilgi verir misiniz?arıza ışıgı yaktımı ?-aydınlatmaı nasıl?..VE çeşitli açılardan bol fotoagraf bekliyruz bu başlık altında....

sanırım iki arkadaşımız bu farlardan taktırmış...Biraz bilgi verir misiniz?arıza ışıgı yaktımı ?-aydınlatmaı nasıl?..VE çeşitli açılardan bol fotoagraf bekliyruz bu başlık altında....

herhangi bir sorun, hata, arıza olmadı. Balkan servisindeki yetkililerle aram iyidir. once onlarla konustum sonra onlar bir sorun olmayacağını soyleyince bende gittim aldım.
aydınlatmadan cok memnunum.mercekli far bir baskaymıs yani.merceksiz xenonlar sadece yanları, yukarısını falan aydınlatıyormus bunu anladım.

eğer alıcaksanız sadece size tavsiyem slikonunu iyi cektirin. ben taktırdığımda slikon cektiler. ertesi gun kendim birdaha slikon cektim. kalın kalın cekin nasolsa kaput altında kalıyor.

almayı düsünen arkadaslar varsa bence almaya değer diyorum. istedikleri yerden alsınlar. isim söylemiyorum sonra o firma için calısıyorsun diolar.

herhangi bir sorun, hata, arıza olmadı. Balkan servisindeki yetkililerle aram iyidir. once onlarla konustum sonra onlar bir sorun olmayacağını soyleyince bende gittim aldım.
aydınlatmadan cok memnunum.mercekli far bir baskaymıs yani.merceksiz xenonlar sadece yanları, yukarısını falan aydınlatıyormus bunu anladım.

eğer alıcaksanız sadece size tavsiyem slikonunu iyi cektirin. ben taktırdığımda slikon cektiler. ertesi gun kendim birdaha slikon cektim. kalın kalın cekin nasolsa kaput altında kalıyor.

almayı düsünen arkadaslar varsa bence almaya değer diyorum. istedikleri yerden alsınlar. isim söylemiyorum sonra o firma için calısıyorsun diolar.

dostum yazınla ilgili ufak yollu takıldım alındıysan özür dilerim. Bende almayı düşünüyorum.sem ide reform uda aradım..ama silikon neden çekiliyo onu anlamadım orjinal farlar gibi ayakları yokmu bunların..yada far kalıbı düzgünmü değil

ewt ya neden silikon çetirdin anlamadım? bende taktırdım ama silikon falan çekilmedi yani aynı orjinal farlar gibi kendi silikonu var zaten ki ayrıca garantili mal su alırsa garantiden değiştiriyorlar:eek::eek:

ya bol bol foto çekinde koyun kardeşim şuraya.....merak ediyoruz.

ya çekecemde makina memlekette kaldı yaws :(:(
valla ben bilmem.git satın mı alıyosun yoksa arkadaşından ödünç mü alıyosun ne yaparsan yap....Foto koy :D

ben silikonu neden çektirdım hemen açıklayayım.farlar zaten kapalı tırnaklı yani. ama ben her ihtimale karsı cektırttım. ne olur ne olmaz dıe. cunku bısı ooldumu degıstırmek uzun sürüyor. tamponu sök, xenonu sök o yuzden ben silikon çektirdim. Sadece Önlem

ben silikonu neden çektirdım hemen açıklayayım.farlar zaten kapalı tırnaklı yani. ama ben her ihtimale karsı cektırttım. ne olur ne olmaz dıe. cunku bısı ooldumu degıstırmek uzun sürüyor. tamponu sök, xenonu sök o yuzden ben silikon çektirdim. Sadece Önlem

ben bunları ve çıkan orjinalleri inceledim. ikiside tırnaklı olmasına rağmen. birleşme yerlerinden silikonlu. o yüzden tekrar silikon yaptırmadım

angel farı ankarada satan veya getırtebılecek herhangı bır yer yok mu? ısın dogrusu ankarada yasayan bır opel kullanıcısı olarak ıstanbuldan farı taktırmak ıstemıyorum. herhangı bır sorun oldugunda farı sureklı sokturup ıstanbula gondermem veya ıstanbula kendım getırmem gereklı.astraı yzuunden pahalı olabılır. ankara da bu ısı yapabılecekveya yapan kımse yok mu?

İsmail Erten

ankkarada bu farı satan bi yer var ama saatıktan sorna sizi tanırmı bilemiyorum

bana satarken hertürlü yardımcı olucaklarını sölediler gecenlere gittim yüzüme bkan olmadı senin farına hiç bişey yapılmaz dedi

(mercekleri dğeiştirmek istemiştim)

Geri