astra h arka stopa 2nci sis takma!!!yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya arkadaşlarım kızmassanız bir sorum olacak!

Arka sislere neden 2.sis farına ihtiyacınız olsunki?

ya benim gece görüş problemim var o sisleri her gördüğümde apaçık havada mahvoluyorum inanılmaz göz alıyor. aynı zamanda arkadanızdaki aracı tehlikeye atan bir durum diye düşünüyorum..

heveslenip yapılamazmı sorusu geldi aklıma benimde çoğu istediğim şey trafikte yasak.. o zaman bir sorum daha olacak ben ve benim gibi düşünen arkadaşlarınız için sis ampullerinin birazcık daha az yananı yokmu? yani arka stop (park) ampülleri gibi onları kullansanız daha güzel olur..

talihsiz bir yorum olmuş..

Sonuna kadar katılıyorum.

bence bu kadar büyütmeye gerek yok sürekli acık kalmıycak zaten sabahta hiç göz almıyo ama cok güzel bi görüntü cıkıyo ortaya zevk meselesi tabi bu kullanan kişinin duyarlılıgınada baglı..

o lambalar siste yerinizi belli etmek için..yani sisli havada tek başına yanması lazım ki frene basıldığında çift yanan frenden farklı olarak kendini belli etsin.

ha apaçilikte sınır yok..o ayrı

ya arkadaşlarım kızmassanız bir sorum olacak!

Arka sislere neden 2.sis farına ihtiyacınız olsunki?

ya benim gece görüş problemim var o sisleri her gördüğümde apaçık havada mahvoluyorum inanılmaz göz alıyor. aynı zamanda arkadanızdaki aracı tehlikeye atan bir durum diye düşünüyorum..

heveslenip yapılamazmı sorusu geldi aklıma benimde çoğu istediğim şey trafikte yasak.. o zaman bir sorum daha olacak ben ve benim gibi düşünen arkadaşlarınız için sis ampullerinin birazcık daha az yananı yokmu? yani arka stop (park) ampülleri gibi onları kullansanız daha güzel olur..

talihsiz bir yorum olmuş..

Arka sisin amacı belli, sisli havalarda görülmek içindir. Arkada 1 yerine 2 ci sisin olması o kadar rahatsız edici olacağını sanmıyorum. Benim önceki aracım Brava da, arkadaki sisler orjinal 2 taneydi. Kaldıki zaten sisli havalarda o lamba kolay kolay kimseyide rahatsız etmez.

milletin kişisel zevki apaçi demek biraz yanlış biraz degil baya yanlıs ve bunun apaçilikle uzaktan yakından bi alakası yok onu yapmak apaçilik değil yerli yersiz kullanmak apaçiliktir..iyi geceler.

ben yağmurlu, sisli gibi kötü havalarda kullanıyorum gerçi ama 2 tane olursada daha iyi olabilir 1 tane yanması sanki diğeri patlakmış gibi duruyor

o lambalar siste yerinizi belli etmek için..yani sisli havada tek başına yanması lazım ki frene basıldığında çift yanan frenden farklı olarak kendini belli etsin.

ha apaçilikte sınır yok..o ayrı

insanların kişişel zevklerine laf atılması bence baya bi yanlış.senin begendigini ben begenmezsem bu apacilikmi oluyor.ha sevmeyebilirsin ama bunuda uygun bi şekilde anlatabilirsin ama eleştirmek sana kalmamış.ayrıca cogu aracta arka sis lambası sag sol olmak üzere iki adettir bu arabaların hepsi apaçi mi oluyor o zaman.astranında tüm tesisatı zaten hazır ampulune kadar koymuşlar ama tesisatı cekmemişler bende yarım kalan işi tamamlıcam.yaptırmak isteyenede yardımcı olurum her konuda.saygılar

Benimde ne zamandır aklımdaydı bi ara yaptırayım bende :D

zaten tesisat tamamen cekiliymiş ampulune kadar hersey varmış bizim yapıcagımız tek sey sol fardan sag fara kablo cekmek o kadar :) ben yarın arastırım onu foruma yazarım sizede yardımcı olurum :)

arkadaşlar kuzenimle görüştüm tanıdık elektrikçi var yarın büyük ihtimalle yaptırcam sis olayını yapılırkende fotoları ceker foruma koyarım her konudada yardımcı olurum yaptırmak isteyen arkadaşlara ;);)

karakolun ordaki tesisatçılar bile çeker belki kolay iş nasıl olsa :D

Geri