astra h arka stopa 2nci sis takma!!!yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ibrahim kardeş bu şekilde bi genelleme yokki fransızlar çift alman tek diye :) 307 de tek mesela ? hakkaten polemik flan değilde ben zaten sadece siste veya insanların gözünü almıcak zamanlarda açtığım için sorun yok ;) büyük ihtimalle tüm arkadaşlarımda o şekilde yapıyodur, çünkü hepimiz biliyoruzki trafikte saygı gösterdiğimiz kadar saygı görürüz ;)

güzel kardeşim hakan ben polemik yaratmaya çalışmıyorum.. o +5 hp yi çeto biliyor ona atfen yaptım alıntıda yaptım..

zevk uğruna insanları tehlikeye atmak çok saçma..

İbrahimcim, insanları tehlikeye sokmak gibi bir şey söz konusu değil zaten. Öyle sisli havalar oluyorki, o gibi havalarda bence gerekli bir şey. Kaldiki gündüz açtığın zaman çok fazla gözleride rahatsız etmez diye düşünüyorum.

ibrahim kardeş bu şekilde bi genelleme yokki fransızlar çift alman tek diye

şaka yaw hehehe 207 diyince arkadaşlar öyle geçti içimden yazdım :D

neyse sisli günler diliyorum herkese :)

Çözümünü söliyim mi arkadaşlar? cok büyütmüşsünüz konuyu..

Arka sis ampullerimizi ve bir kırmızı permanent kalem (keçeli kalemin cıkmayanı) elimize alıyoruz.. sis ampullerimizi boyuyoruz.. bu sayede parlak görüntü birazdaha aşağı cekiliyor.. ve sonucunda rahatsızlık seviyesi düşüyor görselliktende kayıp verilmiyor..

birşey daha bahsedicegim..

Yasal veya doğru olanının çift sis olduğunu kimse İDDAA edemez ama kimsede APACHI tanımını yapamaz.. yaptıgınız iş yanlış demek var.. yaptığınız iş apaçi demek var.. arada da FARK var..

Son düzenleme:
opel in ahmak mühendislerinin bi kablo çekmeye üşenipte yapmadıkları şey buymuş açtım sordum. dedilerki ahmaklığımıza geldi o ama işte her yıl ve her arabada geleneksel olarak bu ahmaklığa devam ediyoruz..

GM e dedim maaşlarını keseceklermiş bu ay.. yani doğru olan sizinkiymiş.. hepinize kolay gelsin.

Son düzenleme:
yorumsuzum size esat bey polemiğe değmez ;)

Çözümünü söliyim mi arkadaşlar? cok büyütmüşsünüz konuyu..

Arka sis ampullerimizi ve bir kırmızı permanent kalem (keçeli kalemin cıkmayanı) elimize alıyoruz.. sis ampullerimizi boyuyoruz.. bu sayede parlak görüntü birazdaha aşağı cekiliyor.. ve sonucunda rahatsızlık seviyesi düşüyor görselliktende kayıp verilmiyor..

.

eywallah en azından düşünen arkadaşlarımız var.. :rolleyes:

207 de çiftse 206 da tek hyundai de tekse başka markada çift bu işin ülkesi bilmemnesi yok firmalar modellerine göre tek veya çift koyuyor. herkes kafasına göre birşeyler yapıyorsa ve mutlu oluyorsa bundan başkalarına ne arkadaşlar eğer yasaksa göz alıyorsa insanları tehlikeye sokuyorsa zaten kanun var hukuk var polis durdurur cezasını keser.herkese iyi forumlar.

opel in ahmak mühendislerinin bi kablo çekmeye üşenipte yapmadıkları şey buymuş açtım sordum. dedilerki ahmaklığımıza geldi o ama işte her yıl ve her arabada geleneksel olarak bu ahmaklığa devam ediyoruz..

GM e dedim maaşlarını keseceklermiş bu ay.. yani doğru olan sizinkiymiş.. hepinize kolay gelsin.

Helal olsun sana, bu işide hallettin minnettarız sana camia olarak. Madem aranız GM ile bu kadar iyi, şu kriz olayınıda bi çözersin.

Son düzenleme:
avcılardaki karakolun ordan bahsediyon galiba.orası cekerde en son ihtimal oraya gitmem.yarın gitcegim tesisatcı tanıdık oldugu için bedavaya yaptırırım tabi yapabilirse :)

buldunmu bi yer serdar?

Geri