astra h arka stopa 2nci sis takma!!!yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
avcılardaki karakolun ordan bahsediyon galiba.orası cekerde en son ihtimal oraya gitmem.yarın gitcegim tesisatcı tanıdık oldugu için bedavaya yaptırırım tabi yapabilirse :)

arkadaşlar bu konu çok gerilmiş ya:Sherkezin kendi zevkidir kimse kimsenin zevki için apaçi diyemez rahatsız olan arkadaşlar tabiki olabilir ama bunlar uygun bi şekilde söylenir hakaret olarak değil!!

apaçi diyenler size sesleniyorum gdin bi 207 nin arka sislerine bakın bakalım kaç sis var ve far yapısı astra yla ne kadar benzer ? cevap veriyim 2 sis var ve aynı astra gibi ;) bizim yaptığımız apaçilik değil ahmak mühendislerin bi kablo çekmeye üşenipte yapmadıkları şeyi yapmak anladınız ? +5 flan diil yani bu orjinalde olması gereken bi durum ...

tek acınca goz almıo mu ha cıft ha tek ne farkeder bu kadar abartmaya gerek yok

O zaman sende bizdensin İbrahim, apaçisin. Ön sislere bakıyorum da. +10 hp :D

yok abi o araç vectra b yurtdışından.. benim araç b2 vectrayı tanıyanlar farkı bilir :D neyse

apaçi diyenler size sesleniyorum gdin bi 207 nin arka sislerine bakın bakalım kaç sis var ve far yapısı astra yla ne kadar benzer ? cevap veriyim 2 sis var ve aynı astra gibi ;) bizim yaptığımız apaçilik değil ahmak mühendislerin bi kablo çekmeye üşenipte yapmadıkları şeyi yapmak anladınız ? +5 flan diil yani bu orjinalde olması gereken bi durum ...

fransızlarda çift almanlarda tek ;)

o değilde açmaya ne gerek war?

zevk meselesi apaçilerin böyle hoşuna gidiyor..(ayrıca o arabanın sizin olup olmaması bişeyi degiştirmez begenmişsinizki koymuşsunuz imzanıza ve ona bi sözünüz yok)

zevk meselesi apaçilerin böyle hoşuna gidiyor..(ayrıca o arabanın sizin olup olmaması bişeyi degiştirmez begenmişsinizki koymuşsunuz imzanıza ve ona bi sözünüz yok)

güzel kardeşim hakan ben polemik yaratmaya çalışmıyorum.. o +5 hp yi çeto biliyor ona atfen yaptım alıntıda yaptım..

kardeşim takın takmayın beni en ufak ilgilendirmiyor.. ben ilk mesajımda da söylediğim gibi günlük kullanımda açacak arkadaşlar belki ampul değişikliğiyle göz almaların önüne geçerler..

zevk uğruna insanları tehlikeye atmak çok saçma..

Geri