astra h arka stopa 2nci sis takma!!!yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arka farları 2 li mandalları gevşeterek elinizle acın soketleri farlardan cıkarın.. fark ediceksiniz sol sokette 1 kablo daha fazla sağ sokette 1 kablo daha az.. fazla olan sol taraftan sağ tarafa kabloyu cekiceksiniz soket boşlugundan vericeksiniz..

kablolarıda bagaj kilit plastigi altından geçirirseniz görünmez sağlıklı bir bicimde olur..

yani yapılırken izledigim kadarıyla böyle gördüm bu şekilde cözersiniz olayı gibi..

Kolay görünüyor. Çok teşekkür ederim birazdan deneyeceğim. Ben daha uzak bir yerlerden kablo çekmek gerekiyor sanmıştım :))

arkadaşlar sis farı olayını bu aksam itibariyla hallettim artık :)dedigim gibi babamın arkadasına gittim sadece bi kablo cekti ve suanda cok güzel duruyo :) başkasına yapmaya kalkarsa 15liraya yapıcagını söledi yer sirinevlerde yaptırmak isteyenlere yardımcı olurum.başka yerde yaptırırsanız fazla para vermeyin derim cunku sadece bi kablo cekiyolar ;);)
şirinevlerin neresinde nasıl gidilir bende yakınım yaptırıcam diyodum iyi oldu yakın olması

şirinevlerin neresinde nasıl gidilir bende yakınım yaptırıcam diyodum iyi oldu yakın olması

şirinevlere yakınsan mahmutbey yolunu bilirsin.mahmutbey yoluna cetinkaya alışveriş merkezi acıldı onun sokagından giricen yani cetinkaya alışveriş merkezinin hemen yanındaki sokaktan içeri yani sagdan içeri giriyorsun bi 300 metre gidince sol tarafta sanayi sitesi var.sanayi sitesinde demirtas akü var oraya gidip yaptırabilirsin hiçbir problemde cıkmıyor.fiyatıda 15lira sanırsam ama gene pazarlık yapın derim :)

resim çekip koyabilirmisiniz, özellikle gece olursa daha iyi olur

Merhaba arkadaşlar,
Az önce kendi kendime yaptım. Yaklaşık 10 dk mı aldı. Stopları sökmenize bile gerek kalmıyor. 2-3 metre bir kablo buldum (tek kanal çok telli) sol taraf stopun arkasındaki soketi çıkarıp sağdaki ile karşılaştırdığınızda sağdakinde 1 tanesinin eksik olduğunu göreceksiniz. Renkleri farklı olsa da fonksiyonel olarak sıralaması aynı. Soldaki kablonun sokete gelmeden önceki kısmından ufak bi bölümü sıyırıp buraya kabloyu bağladım. Sol taraf ile işimiz bitti. Sağ tarafta eksik olan kısımda ise soket yuvası eksik olduğundan ataç kullandım. Atacın yarısını düz hale getirip soketle birlikte soktum. Arkasına da sol tarafa bağladığım kablonun diğer ucunu bağladım. İki tarafı da sağlam olsun diye bi güzel izole bant ile sardım. Kabloyu da plastiğin altından geçirip gizledim. Denedim ve süper oldu... Bence oraya buraya 20 ya da 15 lira vermeyin. İşin zevki kendin yapınca çıkıyor :))
Eğer Ankara ya da Konya da yapmak isteyen olursa birlikte yapabiliriz.

Fakat şunu fark ettim ki arka sisler ön sisleri yakmadan yanmıyor. Sizde de böyle mi arkadaşlar?

Son düzenleme:
öyle öyle.. hayırlı olsun..

Adnan'dan habersiz koydum ama sorun olmaz heralde :D Bu arada ön sisleri yakmadan arka sislerin yanmamasını ilk defa duydum. Hiç arka sisleri yakmadığım için dikkat etmemiştim. bi bakayım.

işte böyle duruyor.

Son düzenleme:
Ne sorunu Uğur ayıp ettin..
Çift sis güzel gerçekten.Tatlı duruyor araç.
Yalnız benim sağdaki ampul yandı:D yine tek sis kaldık.değiştirmem gerek.Ön sisleri yakmadan arka sisleri yakabilirsiniz.En azından benim aracımda o şekilde.
Arka sisleri yakmanız için tek şartınız; kısalarınızın açık olmasıdır.

Merhaba arkadaşlar,
Az önce kendi kendime yaptım. Yaklaşık 10 dk mı aldı. Stopları sökmenize bile gerek kalmıyor. 2-3 metre bir kablo buldum (tek kanal çok telli) sol taraf stopun arkasındaki soketi çıkarıp sağdaki ile karşılaştırdığınızda sağdakinde 1 tanesinin eksik olduğunu göreceksiniz. Renkleri farklı olsa da fonksiyonel olarak sıralaması aynı. Soldaki kablonun sokete gelmeden önceki kısmından ufak bi bölümü sıyırıp buraya kabloyu bağladım. Sol taraf ile işimiz bitti. Sağ tarafta eksik olan kısımda ise soket yuvası eksik olduğundan ataç kullandım. Atacın yarısını düz hale getirip soketle birlikte soktum. Arkasına da sol tarafa bağladığım kablonun diğer ucunu bağladım. İki tarafı da sağlam olsun diye bi güzel izole bant ile sardım. Kabloyu da plastiğin altından geçirip gizledim. Denedim ve süper oldu... Bence oraya buraya 20 ya da 15 lira vermeyin. İşin zevki kendin yapınca çıkıyor :))
Eğer Ankara ya da Konya da yapmak isteyen olursa birlikte yapabiliriz.

Fakat şunu fark ettim ki arka sisler ön sisleri yakmadan yanmıyor. Sizde de böyle mi arkadaşlar?

emegine saglık güle güle kullan
ön sisleri yakmadan arka sisler yanmıyor sanırım tüm araçlarda öle.meganlardada öyle.ön sisleri yakmadan arkalar yanmıyor.yada adnanın dedigi gibi kısalar yanarsa ön sislerin yanmasına gerek kalmıyor

Adnan'dan habersiz koydum ama sorun olmaz heralde :D Bu arada ön sisleri yakmadan arka sislerin yanmamasını ilk defa duydum. Hiç arka sisleri yakmadığım için dikkat etmemiştim. bi bakayım.

işte böyle duruyor.

ahahah adnanın arabaya bak yamuk :D

Geri