astra h arka stopa 2nci sis takma!!!yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla baran bizim burda bi elektrikçiye gidip konustum 20 lira fiyat verdi.ama bana cok gibi geldi altı üstü bi kablo cekicek arabaya 20 lira cok bence.ben stopu sökp baktım dedikleri gibi sis ampulune kadar hersey içinde var hiç bir eksigi yok bi kablo cekilcek yalnız.yarın başka bi yer var oraya gitcem bakalım yaptırabilirim yarın kesin olarak sonucu yarın sölerim baran ;);)

bende 20 liraya yaptırmıştım :) ver gitsin yıkama parası..

ya babama sordum hüseyin tanıdık elektrikcisi varmış yarın ona gitcem buyuk ihtimalle parada vermicem ama olmazsa orası o zaman 20 lira vercez artık :)

arkadaşlar sis farı olayını bu aksam itibariyla hallettim artık :)dedigim gibi babamın arkadasına gittim sadece bi kablo cekti ve suanda cok güzel duruyo :) başkasına yapmaya kalkarsa 15liraya yapıcagını söledi yer sirinevlerde yaptırmak isteyenlere yardımcı olurum.başka yerde yaptırırsanız fazla para vermeyin derim cunku sadece bi kablo cekiyolar ;);)

bizim araçlarda da varmı acaba geçen arka farı açdığımda alttaki mpül yuvası boşdu acaba omu sis farı :D

ayrıca sis farı niye göz alıyorki sadece düğmeye basdığımızda arka sisler devreye giriyor yani düğmeye basmassak niye kimin gözünü alsınki ben yanlış mı biliyorum

sürekli ve güçlü yanıyor..

valla cift sis opel görmedim gece.. ama göz alan araç var yani :)

teşekkür ederim :)

ben çift sis astra gördüm gece ama cok göz almıyordu ama yanılmıyorsam polo görmüştüm baya göz alıyordu.pek anlamam ama ama markadan markaya degişiyo galiba araçların sis ampullerinin güçleri

geçen gün abim de yaptırmış önce ortadaki bilgisayarda arka lamba ile ilgili hata yazısı yazmış sonra silinmiş normale dönmüş

Arakadaşlar birşey soracağım,

Bu kablo nereden çekiliyor?

Kendimiz yapamaz mıyız? Ben meraklıyımdır böle şeylere yani parasından değil de zevk için kendim yapmayı tercih ederim.

Yaptıranlar anlatırsa gördüklerini çok sevinirim.

Arka farları 2 li mandalları gevşeterek elinizle acın soketleri farlardan cıkarın.. fark ediceksiniz sol sokette 1 kablo daha fazla sağ sokette 1 kablo daha az.. fazla olan sol taraftan sağ tarafa kabloyu cekiceksiniz soket boşlugundan vericeksiniz..

kablolarıda bagaj kilit plastigi altından geçirirseniz görünmez sağlıklı bir bicimde olur..

yani yapılırken izledigim kadarıyla böyle gördüm bu şekilde cözersiniz olayı gibi..

Geri