Astra H CDTİ 35mm Eibach yay için toplu alım

sordum dp tuning in ankarada dağiticisi varmıs şaşmazda. montaj hariç 340 dedi sizce fiat fiyat nasıl ?

o fiyata almışlardı galiba ankaradaki arkadaşlar;sor istersen özelden
ancak montajına 50 tl'den fazla verme erdem.
çakallar yayı ucuz söyleyip montaja ilave yapabilirler

Bugun geçtı artık yarına taktırmayı dusunuyorum. Dediklerini dikkate alacam Bülent sagol.

Hazır oralara gitmişken OPC line fiber ekler için sağdan soldan fiyat alabilir misin?

Bakarım, uygunsa bende alırım belkı ek ama jant eksik.Bildiğin direk sormak istediğin yer varsa adını söyle ona da sorarım. Dün Lec sport'u aradım arka spoyler için malesef yok dedi. Arka spoiler taktırmak istiyorum ama o ruzgar kanallı olanlardan bulamadım Bülent'in arabasındakinden. Otosport'un kendı sitesinde opc line olandan var sanırım o da güzel ama Serdar arkadaşımız taktırmış pek memnun değildi gibi hatırlıyorum.

Wala sen aklına gelen yerlere sor fiyat al yeter, hatta malzemeyi görüp kalitesine bakabilirsen de süper olur :) (Çok şey istedim sanırım)

Yay olayına gelince DP Tuning dediğin gibi malları Özen Ticarete göderiyor. Orda taktırabilirsin.

Bi de senle şu bizim beğendiğimiz jant modelini bulsak tamam olacak :)

Wala sen aklına gelen yerlere sor fiyat al yeter, hatta malzemeyi görüp kalitesine bakabilirsen de süper olur :) (Çok şey istedim sanırım)

Yay olayına gelince DP Tuning dediğin gibi malları Özen Ticarete göderiyor. Orda taktırabilirsin.

Bi de senle şu bizim beğendiğimiz jant modelini bulsak tamam olacak :)

Can abi yayları aldım bagajda ama daha taktıramadım. Şaşmaz a uğradım yalnız fibercilere uğrıcak zamanım kalmadı. Benim halaoğlunu havaalanından almam gerekti ordanda şehirdışına çıktım. Bakarım dedim ama bakamadım kusurabakma.
O jantlar cok hos fakat bulmak zor gibi. Aytekin abinin bulduğu Lenso muse de hoşuma gitti ayrıyetten. Ek işine bende hevesliyim ama jantı önce ayarlıyım diyorum. Spoiler bakıyorum birde logosuz panjur. Bir ara Ankara ekibi olark Şaşmaz'a uğrayalım bence.

Son düzenleme:
Walla ben de şaşırmış durumdayım Erdem, bi diyorum ek alayım bi diyorum jant alayım, bov taktırayım :)

Ama cidden Ankara Team olarak bi uğrasak Şaşmaza ii olur

Aynı kararsızlıklıklar içindyim bende ama sanırım bundan sonraki ilk adımım jant olacak. Bayram bitti hayırlısıyla şimdi herkes evine döner.Ayarlarız bi Şaşmaz seferi inşallah.:D

Geri