O konuda bir sıkıntı olmaz olmadı indirim yaptırmadan 3 kişi alırız olur biter. DP-Tuning'den astra h dizel için yay talep eden 1-2 firma var sadece Ankara'da. O yüzden nasılsa ilk gelen partide bayaa bir yay olacak demektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar dp-tuningden gökhan beyle görüştüm yaylarımız mayıs sonu gelicek kesin tarih bu.toplu alımlarda elimden gelen hertürlü kolaylığı yaparım vade farksız taksit olanağıda sunabileceğini söyledi sayıya göre ayrıca corsa dler içinde yay var elinde onlarıda yanımıza çekebilirizbu arada fiyatlarda benzinli prokit fiyatlarıyla aynı olucakmış döviz kuruna göre fiyatları ozaman belirlenicekmiş.bilginize arkadaşlar.
Süper. Bunun için artık ayrı bi konu açalım bence. Astra h gtc başlığı altına da yazalım. belki kişi sayısı artar.
Valla Burak hiç hatıramıyorum jantları şimdi. Başlığı ben açıyorum o zaman.
arkadaşlar ben hala burdan yazıyorum ama kus bakmayın ben yayları alınca bütün fotoları eklicem yorumlarıda zaten hemen ardından yazarım biliyosunuz bu işte deneyimliyim söktük taktık falan filan.. bu arada yeni açtığınız konuyu ben bulamadım nerde acaba