Astra H H&R 35mm Helezon Yay!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hvp66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok kardeşim tabiki öyle bi mecburiyetin yok kesinlikle mehçup olma durumu olmaz ben adresleri bilgi amaçlı verdim olurda yakınlarında olursun burların diye.iyi eğlenceler istanbulda da şile fotolarını bekliyoruz bu arada.

ayrıca bi türlü kesin sayı alamadık yay alıcaklardan 3 kiş arasında dönüyo muhabbetimiz sernes nickli arkadaşta alıcaktı sanırım istanbulda o belki ona yakındır dp-tuning?yada forumdan başkalarına?biri bi el atar işallah.

arkadaşlar biliyosunuz ben yay alıp söktürdüm aldığım yerin satınalma müdürü arkadaşım olayı anlattım bana yanlış yay vermişiniz dedim benim yayları iade aldılar yeni yaylarım için sipariş verildi''E10-65-013-02-22'' bu kodda. yani ben sizinle beraber alamam ama reform tunıngtede varmış sanırım bu yaylardan isterseniz konusurum orayla fiyat falan bu arada haramidere bana çok uzak hem oraları bende pek bilmiyorum.......

serdar kardeşim senin yayların nezaman gelir?nezaman montaj yaparsın?yeni yayların fotolarını, duygu ve düşüncelerini bize bildirirsin demi.referans olur bizede en azından.sanırım biz dp-tuningi bekliycez yay gelsin diye.ben yarın yine bi arıycam burak'ın verdiği numarayı kesin bi tarih ve fiyat için.bu arada biz kaç kişiyiz acaba yay alıcak olan?bi saysam:ben, can abi, uğur var sanırım düşünen izmirden mutlu var başka???

Burak izmirde daha doğrusu benim arkadaşlardan Corsa D'ye düşünenler var. 1-2 astra H arkadaş var onlarında kafasına gireyim ama onlar için söz veremicem. Batu da var.

arkadaşlar dp-tuningden gökhan beyle görüştüm yaylarımız mayıs sonu gelicek kesin tarih bu.toplu alımlarda elimden gelen hertürlü kolaylığı yaparım vade farksız taksit olanağıda sunabileceğini söyledi sayıya göre ayrıca corsa dler içinde yay var elinde onlarıda yanımıza çekebiliriz:Dbu arada fiyatlarda benzinli prokit fiyatlarıyla aynı olucakmış döviz kuruna göre fiyatları ozaman belirlenicekmiş.bilginize arkadaşlar.

süper , tarih de bana çok uygun. O zaman senden haber bekliyoruz Burak. Gökhan bey le irtibatı koparmayalım :)

bize uyuyo da inşallah diğer arkadaşlarada uyuyodur bu tarih ayrıca gökha beyin dediğine göre bu yaptıkları sevkiyat ilk astra dizel yay sevkiyatıymış bundan önce gelmemiş yani.kişi sayısına göre rakam belirlenicek umarım toparlanabiliriz.

Geri