Astra H Ci Arkadaşlar Buraya:):) Bizde Toplanalim:):)

tekin ısıtma film çekerken bi alet kullanıyor anında kurutması için.. ve hava kalmaması için..

Ticari binaları ,mağazaları ve dükkanları camdan yapılmış olan tüm yapıları depremlerden , fırtınalardan , terörist saldırılarından, ayaklanmalardan, hırsızlardan ve kaza sonucu gerçekleşen patlamalardan dolayı etrafa saçılan cam kırıklarına karşı koruma sağlar.

LLumar Magnum® koruyucu filmi ISO-9001 sertifikasına sahip fabrikalarımızda DuPont Teijin filmlerinden üretilmektedir. LLumar Magnum filmleri özel yapıştırıcı ile birbirlerine tutturulmuş polyester katmanlarından oluşmaktadır.

Film cama monte edildiğinde, camı görünmez bir tabaka şeklinde öyle bir sarar ki, herhangi bir kırılmada cam parçaları dağılmaz....;) 550 ytl...

bende 480 yaptırdım aynen ISO-9001 ve tüv belgeleri mevcut sonaxta ama bu markayı da yeni duyum baya iyimiş

fiyat önemli deil görünüşü ii olsun ve kalitesi belli olsun yani kabarma filan yada çizilme olmasın yeter bana:D

bunu şipariş versek yollarlar heralde demi_? bende serviste yaptırırm o şekilde daha ii olur
çizilme kabarma kesinlikle olmaz.Garanti belgesi veriyorlar zaten.

Amerikan menşeili dünyaca ünlüdür.Ziebart ve sonaxdan kesinlikle daha kaliteli..Buna emin olabilirsin...

Servise git.LLUMAR yaptırmak istiyorum de,ama güvenlikli olandan de..Çünki birsürü çeşiti var...Servise elemanlarını yolluyorlar en geç ertesi gün alırsın..

hmm çok teşekkürler kardeşim bende şimdi sitelerine mail attım bakalım bi cevap versinler..

Geri