Astra H Ci Arkadaşlar Buraya:):) Bizde Toplanalim:):)

yok yok tamam hadi takıl aykal:) satış olmaz bizde:) biri bişe derse hatta gökhanla arabayı ortağız de benmde h var dersin yani:)

gökhan ve aykal kardeşlerim konu astra h aracı olanları tanımak burada sizin takılmanızı konuşmak değil umraım anlayışla karşılarsınız

fark etmez burasının sayfa sınırı ykki ayrıca konuşulan bir konuda bölmüş diiliz.. bence bir sorun yok şimdilik..

:P olur tekin abicim:PP.. ne yaptın karar verdin mi film işine?

ne gibi önerdiğimiz?? çizilmez film olsun yeter.. bak bi de bazı dolandırıcılar açılan camlara çizilmez sabit camlara sıradan film takıyorlarmış dikkat et onlara. ve döşemeni söküpte takana yaptırma.. ısıtarak yapanlara yaptır.

buraya yazmamdan bazıları rahatsız ama sölim dedim bizim vectraya yaptırdım sonaxta hiç uğraşmayın derim mis gibi yapıolar ve 8 senede garantili hatta güvenlik unsurlu cam filmi diede belge veriolar trafiktede sorun olmuyor bizzat denedik polise gösterdim sorun yok dedi haberinz olsun

ve zaten poliste sökemior uçlarını lazerle kapatıorlar yani polis isterse bitarafını yıtsın :) çıkaramıor :D ayrıca arabaın iç döşemesi siyahsa kesinlikle açık bi ton kullanın koyu renkle dahda çok boğuluyor açık döşemeye koyu renk oluyor ama siyaha olmuyor

Geri