Astra H Ci Arkadaşlar Buraya:):) Bizde Toplanalim:):)

ne gibi önerdiğimiz?? çizilmez film olsun yeter.. bak bi de bazı dolandırıcılar açılan camlara çizilmez sabit camlara sıradan film takıyorlarmış dikkat et onlara. ve döşemeni söküpte takana yaptırma.. ısıtarak yapanlara yaptır.

ısıtarak derken_? onu bi açıklarmısın gökhan:S

bende anlamadım aksine sıvvıyla yapıştırdılar ztn film iç tarafı yapışkanlı o sıvı yani su deyince yapışıor sonra tektek ileri geri havası alınıor ama ısıtma fln yok sadece sonunda camların kenarına lazerle bişe yapıolar okadar

ve zaten poliste sökemior uçlarını lazerle kapatıorlar yani polis isterse bitarafını yıtsın :) çıkaramıor :D ayrıca arabaın iç döşemesi siyahsa kesinlikle açık bi ton kullanın koyu renkle dahda çok boğuluyor açık döşemeye koyu renk oluyor ama siyaha olmuyor

aykal verdiğin bilgiler için teşekkürle sonax ve ziebart bulunduğum ilde olmadığında normal yaptırmak zorunda kalıcam 1 numara die düşündüm yan camlara en arka cama 2 numara die

bende anlamadım aksine sıvvıyla yapıştırdılar ztn film iç tarafı yapışkanlı o sıvı yani su deyince yapışıor sonra tektek ileri geri havası alınıor ama ısıtma fln yok sadece sonunda camların kenarına lazerle bişe yapıolar okadar
aynen dediğin gibi biliorum bende ısıtma diyince biraz şaşırdım bende nasıl oluo die:D

hmmm ozmn gökahnı dinle derim çünkü oda dışarda yaptırdı sanrm ben hem uğraşmamak hemde garantisi fln var die sonaxta yaptırdım sahabah verdim akşam aldım full koruma flnda yapılmıştı ıvır zıvır parlatmayadı plastik korumasıydı koltuk döşeme fln yapmışken filmde olsun dedim yoksa akalımda yoktu ztn :)

:D:D sonax yada ziebart en iyisi tabiki full koruma bakım yaptırmak terchimdir ama ona zamn ayırmam gerekiyor ve il dışında yaptırmam gerekiyo. bende kıbrıstayım odan işler baya sarpa sarıo... bu gökhanın dedği ısıtma yeni bişemi :D yoqsa gökhan yanlışmı yazdı:D

gökhan o belgeyi satece sonax ve ziebart verior çünkü gerçekten güvenlik unsurlu cam filmi tüv belgesi bilmemne hepsi var ve başka yerdende alınmıor mühürlü bi belge işte dışardan alamazsın

filmde bir numara llumardır.Dünyaca tanınan firmadır.Aklınızda bulunsun;)

Geri