Astra H De ''bor'' Deneyimi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tek Kelimeyle Mükemmelll..... Israrla Herkese Tavsiye Ederimmmmmmmm

:):):)Gene yetiştim.:):):)

İlk başta bana da öyle gelmişti, o etkisi kalıcı olmuyor, herhalde kaplanan yüzeyin üstü tekrar kurum bağlıyor, yakıt tasarrufunda da herhangi bir hissedilir yardımı da yok, sadece ilk başlarda daha iyi devirlenmesini sağlıyor arabanın, bende 45.000 km civarında kullanmıştım, sonra 105.000 de arac kurum temizliğine girdi.:p Ancak kurum temizlemeden sonra çok ciddi bir performans artışını gördüm zamanla tekrar o etki azalıyor. Bu forumun ilk versiyonunda 2005 te sayfalarca Bor deneyimimi anlattığım bir konu vardı forum değişince kayboldu gitti. Yani senin anlayacağın bir iki bin km'nın tadını çıkar paran boşa gitmesin.

:)) kardeş valla ısrarla tavsiye ediyorumm.. :)) Bor kendi icadım olsa bu denli tavsiye etmezdim utanırdım reklamını yapmaya ama başkası üretip ben para verince öyle olmuyo:)
gökhancığım hayırlı olsun :) peki bu borla birlikte biraz da su eklesek motor yağına daha güzel olmazmı:D :D

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah bi peoblem çıkmaz

herkese iyi dilekleri için tşk ediyrum:))

BEN DE KULLANIYORUM YAĞ DEĞİŞİMİNDE YAPILMIŞTI MEMNUNUM HERKESE ÖNERİRİM MOTOR SESSİZ ÇALIŞIYOR ,PERFORMANS ARTTI,YAKITTA DA BİRAZ FARK ETTİ EKSOZ GAZINDA Kİ ZEHİRİDE DÜŞÜRÜYOR DEMİŞLERDİ AMA ONU HİÇ KONTROL ETMEDİM MUAYENEDE BELLİ OLUR FİYATIDA MAKUL BENDE TAVSİYE EDERİM:good:

her yag değişiminde ekleneceği için bence etkisinin geçmesi sorun değil

yada her değişimde eklenmiyomu nedir bu işin adabı ??

her yag değişiminde ekleneceği için bence etkisinin geçmesi sorun değil

yada her değişimde eklenmiyomu nedir bu işin adabı ??

benim bildiğim 1kere konuluyo, oda baya bi km. götürüyo..

ama tabii zararı yoksa her yağ değişiminde de kullanılabilir...

zararı yoksa ben her yağ değişiminde yağdan önce bile koydururum:))

Ben honda ya mail attım Bor ve bosh power4 incelemelerini ve benim aracım için önerip önermediklerini sordum.
Ertesi gün beni telefonla arayıp honda türkiye olarak ikisini de önermediklerini söylediler.
Benimde aklım karıştı koysam mı koymasam mı karar veremedim.
Yeliz hanım bu konuda ne önerirsiniz bana ?

Son düzenleme:
Geri