Astra H H&R 35mm Helezon Yay!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hvp66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim aracta yaziyo almanca oldugu SPORTFAHRWERK tam karsiligini bilmiyorum sanirim amarsütör ama bisey degisik normallerden bendeki astrayi sanki daha yere yakin gibi görüyorum

arkadaşlar dün tuningpiyasa.coma msj atmıştım cevabı gelmiş ellerindeki yayların kodu E20-65-013-22-02 miş.yani önleri farklı arkaları farklı düşürenden sanırım.fiyatta 367tl bu fiyata 5 taksit imkanı var.http://www.tuningpiyasa.com/pinfo.asp?pid=7422 .
ayrıca hepsiburada.com da da aynı kod nolu yaylardan var orda 390 kusur olması lazım.dp-tuningden kesin bi bilgi alabilsek ona göre karar veririz daha iyi olur.tuningpiyasa fiyatıda iyi gibi.

Güzel ama ben bu ür sitelere pek güvenmiyorum, sonradan sorun çıkarsa muhattabın olacak kimsyi bulamazsın gibime geliyor. En sağlamı Dp-tuning bence

orası öyle bende pek güvenemem ama tuningpiyasa.com opelim net sponsorlarından bildiğim kadarıyla ayrıca istanbulda bi işletmeleri var sanırım yanılmıyorsam.istanbullu arkadaşlar daha iyi bilir bunu gerçi.daha önce alışveriş yapan varsa onlarında yorumlarını alalım bence.

Ya ben İstanbul'a gidiyorum bu pazar. Müsait olursa, çok uzak değilse gider bakarım.

uğur tuningpiyasa.com savaş ticaret olarak geçiyormuş parekende ve montaj yeri bostancı sanayideymiş fakat eibachin sitesinden baktım şimdi ''E20-65-013-02-22'' kodlu yaylar bizim araçları önleri 4.5cm arkaları 5cm düşüren sportline yayların koduymuş böylede olunca amortisörler kaldırmıcak sanırım bu yüzden ben bunlardan düşünmüyorum bence ''E10-65-013-02-22'' kodlu pro-kitlerden almalıyız derim buda şuanda piyasada yok dp-tuningi bekliycez.uğur eğer yolun düşerse dp-tuningin yeride haramiderede beysan sanayi sitesi dereboyu caddesindeymiş.

Bencede 5lik olmasın. E10la başlayan daha iyi. İstanbul'a gidince zaten konuşuruz yine. Tekrar söylüyorum müsait olursam gidip bakabilirim. Çünkü İstanbul'u pek bilmiyorum. Sonra mahçup olmak istemem :(

Geri