astra h hella mercekli far montajı

mtec i ahmetealdık yarın takıcaz can

metin ve celal ustaya sevgiler

proje bitti arkadaşlar uzun fardan far motoruna paralel kablo çekince bi xenon uda çalışır hale getirdik...şuanda xenon paketli astra cosmodaki far sisteminden farkı yok aydınlatmamızın..sadece far yüksekliğini içerden yapıyoruz xenon paketli astralarda far yüksekliği arkadaki yük durumuna göre otomatik ayarlanıyor

biz farı d2s xenon kitle bağladık orjinal olsun diye..ama h7 kitle daha uygun fiyata mal edebilirsiniz .. 5 mm h7 ampul d2s den kısa olduğu için mercekte odaklama sorunu yapabilir düşüncesiyle d2s kit talktık..ama metin arkadaşımızda kullanıyor h7 ampulun plastik kenarlarını törpüleyip taktık oda çok memnun....sonçta ne kadar para o kadar köfte

en kısa zamanda astra_metin in farlarında bi-xenon u aktif hale getirip tekrar bağlatıcaz

şimdi sıra şükrüde :)

grnt059y.jpg

farı bağlattığımız arkadaşımız resimdeki metin 40-50 arası bir işçilik aldı montaj için fiyatta gayet uygun

yeri aksarayda sem tuning e yakın

farların tekrar hayırlı olsun ahmet allah kaza bela vermesin

Hayirli olsun, abi biliyorsun afl modul tamam, benim bir tek ballast kalmisti onu tedarik etmekle ugrasiyorum, ballast buldum ama cok diyorlar sifiri adette 600 demistin sen zaten benden 300 istediler, arayistayim hala, :(

Bu arada afl modulu sifir tanesi 75 den buldum valla duses oldu.

genelde çıkmacılar servis fiyatının yarısını çekiyorlar şükrü ama sen ara tabi belli olmuyor

Abi suanda ballastlarida ebayden alcam valla, sifir afl modul dusun serviste 450 tl ben 75 e aldim, posta dahil daha ne olsun. Birde 3 taksit benim kredi karti yurt disi alisverise 3 taksit yapiyo :)

hayırlı uurlu olsun çok yakı$ıklı duruo valla =) toplam maliyet i tek tek yazarmısınız merak ettim ahmet için olan =) bi de afl ne olii??

Abi suanda ballastlarida ebayden alcam valla, sifir afl modul dusun serviste 450 tl ben 75 e aldim, posta dahil daha ne olsun. Birde 3 taksit benim kredi karti yurt disi alisverise 3 taksit yapiyo :)

oh ne güzel bedavaya gelmiş :) balastlarıda en fazla 200 e alırsın çiftini

süper olmuş valla...

Geri