astra h hella mercekli far montajı

patron ben şu semden panjur gelsin ozaman gidicem extra ne yaptıracağım şimdi

hayırlı uurlu olsun çok yakı$ıklı duruo valla =) toplam maliyet i tek tek yazarmısınız merak ettim ahmet için olan =) bi de afl ne olii??

ahmetin sistem 1200 lira civarı montaj dahil
adaptive forvard lighting : yöne göre adapte olan ışık yada viraj aydınlatma

patron ben şu semden panjur gelsin ozaman gidicem extra ne yaptıracağım şimdi

metinde gördü gerçi ama celal bağladı farları..farı söktükten sonra uzunlardan far motoruna paralel kablo çekecek..hepsi o

viraj aydınlatma derken viraj dönerken xenonlardamı dönüyor

proje bitti arkadaşlar uzun fardan far motoruna paralel kablo çekince bi xenon uda çalışır hale getirdik...şuanda xenon paketli astra cosmodaki far sisteminden farkı yok aydınlatmamızın..sadece far yüksekliğini içerden yapıyoruz xenon paketli astralarda far yüksekliği arkadaki yük durumuna göre otomatik ayarlanıyor

biz farı d2s xenon kitle bağladık orjinal olsun diye..ama h7 kitle daha uygun fiyata mal edebilirsiniz .. 5 mm h7 ampul d2s den kısa olduğu için mercekte odaklama sorunu yapabilir düşüncesiyle d2s kit talktık..ama metin arkadaşımızda kullanıyor h7 ampulun plastik kenarlarını törpüleyip taktık oda çok memnun....sonçta ne kadar para o kadar köfte

en kısa zamanda astra_metin in farlarında bi-xenon u aktif hale getirip tekrar bağlatıcaz

şimdi sıra şükrüde :)

grnt059y.jpg

farı bağlattığımız arkadaşımız resimdeki metin 40-50 arası bir işçilik aldı montaj için fiyatta gayet uygun

yeri aksarayda sem tuning e yakın

farların tekrar hayırlı olsun ahmet allah kaza bela vermesin

amın aytekın agabı cumlemıze en kısa surede senıde merceklı yapalım:)

hayırlı olsun ahmet güzel olmuş farların

Ahmet güle güle kullan şimdi fotolarıda gördüm süper olmuş en yakın zamanda bende girişicem bu işe Metin abide yapsın bakalım bixenon onuda görelim bi.

Hayırlı olsun Ahmet kazasız belasız inşallah tam istediğim gibi olmuş.Bende cok ıstıyorum ama 1200 lırayı duyunca düşnüyorum fakat fiyatına yakısır bir uygulama.

panjuru boyaya verdim o geldis halledicem cuma falan olur herhalde...

Geri