- Konuyu Başlatan
patron ben şu semden panjur gelsin ozaman gidicem extra ne yaptıracağım şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırlı uurlu olsun çok yakı$ıklı duruo valla =) toplam maliyet i tek tek yazarmısınız merak ettim ahmet için olan =) bi de afl ne olii??
patron ben şu semden panjur gelsin ozaman gidicem extra ne yaptıracağım şimdi
proje bitti arkadaşlar uzun fardan far motoruna paralel kablo çekince bi xenon uda çalışır hale getirdik...şuanda xenon paketli astra cosmodaki far sisteminden farkı yok aydınlatmamızın..sadece far yüksekliğini içerden yapıyoruz xenon paketli astralarda far yüksekliği arkadaki yük durumuna göre otomatik ayarlanıyor
biz farı d2s xenon kitle bağladık orjinal olsun diye..ama h7 kitle daha uygun fiyata mal edebilirsiniz .. 5 mm h7 ampul d2s den kısa olduğu için mercekte odaklama sorunu yapabilir düşüncesiyle d2s kit talktık..ama metin arkadaşımızda kullanıyor h7 ampulun plastik kenarlarını törpüleyip taktık oda çok memnun....sonçta ne kadar para o kadar köfte
en kısa zamanda astra_metin in farlarında bi-xenon u aktif hale getirip tekrar bağlatıcaz
şimdi sıra şükrüde
![]()
farı bağlattığımız arkadaşımız resimdeki metin 40-50 arası bir işçilik aldı montaj için fiyatta gayet uygun
yeri aksarayda sem tuning e yakın
farların tekrar hayırlı olsun ahmet allah kaza bela vermesin
hayırlı olsun ahmet güzel olmuş farların