astra h kol dayama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arctech
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arctech

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar sonunda bugun arabama orıjınal kol dayamayı taktırdım. cok uzun sure arastırdıktan sonra pahalı da olsa en ıyıı orıjınalıdır deyıp taktırmaya karar verdım ve opelım.net sayesınde tanıstıgım bır arkadasımın calıstıgı yetkılı servıste %25 ındırım alarak 340 lıraya taktırdım. fıyat cokgelebılır ama ankaradakı tum yetkılı servıslerı dolastım 3 tanesınde sadece yan sanayı urunu buldum.onu da en son 200 lıraya bıraktılar. ustelık el frenı arkasındakı zemıne vıdalıyorlar. neyse ısın ozetı yetkılı servıstekı arkadasımın yardımları sayesınde artık aracımda bır kol dayamam var. kullanınca ne kadar buyuk bır rahatlık olduguna bır kere daha kanaat getırdım:rock Isteyene ozelden mesaj atarsa servısın ve arkadasın ısmını soyleyebılırım

ısmaıl

foto koyarmısın buraya..orjinal olup olmadıgını söyleyebilirim.

resim koyarsan güzel olur

tamam arkadaslar aksama kadar resımı eklerım

ismail o paraya ben hem kol dayama universal hemde komple body kit yaptırırım valla,anlaşılıyorki para bol en iyisini sen bilirsin

biraz pahalı gibii sankii...

ne parası arkadaslar. bır hafta dusundum kreıd kartına 6 taksıt yaptılar. aslında bunu luks nıyetıne takrımadım. araba kullanırken ozellıkle en az 30 dakıkalık kullanımlarda kollarım yoruldugu ıcın bır yerlere koyma ıhtıyacı duyyorum. daha once skoda fabıa aracım vardı. onda kapı tarafındakı kol dayama yerı cokergonomıktı. tam olarak fıreksıyondakı kolunuzun yukseklıgıne den ıdı. ama astrada hem yan camın alt kotunun yuksek hem de kapı tarafındakı kol dayamasının cok alcakta olması nedenıyle kullanamıyorum barı bu kol dayamayı taktırıp onu kullanayım dedım. taktırdıgıma da pısman olmadım. fıyatı aslında pahalı o fıyata 2 adet lastık alınır ama ankaradakı tum servıslere de sordum daha ucuzu yok yan sanayısını de ısın dogrusu zemıne vıdaladıkları ve cogu kol dayamada o vıdalar gorunudugu ıcın ıstemedımç ozetle orıjınal olsun ıyısı olsun ıstedım. kusura bakmayın fotoyu cekmeyı unuttum ıs gucten ama soz yarın ılk ıs fotoyu eklıyorum.
ısmaıl

ayrıca bırseyı merak ettım bulent. senın aracta chıp tunıng var. fakat aracın garantı kapsamında sanırım hala. cesaretın ıcın bravo. bunu yetkılı servıse danısıp mı yaptırdın.merak ettım. cunku arabaya ampulu bıle dısarda taktırdın mı nerdeyse arabanın tamamını garantı dısı sayıyorlar. hala ulkemızde musterıye urunu satana kadar dayı muhabbetı yapılmakta ne de olsa.

arkadaslar taktırdıhım kolcagın resımlerını ekledım

Ekli dosyalar

• kolcak1.webp
    kolcak1.webp
    15 KB · Görüntüleme: 554
  • kolcak2.webp
    kolcak2.webp
    11.3 KB · Görüntüleme: 470
Geri