astra h kol dayama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arctech
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun

orjinal...Hayırlı olsun.En iyisini yapmışsın.

hayırlı olsun

yaw arkadaşlar bende almayı düşünüyorum 2003 model otomatik vites bi astra aldım rahat olsn istiyorum ama bu fiyatlara taktıramam şöyle hesaplı güzel olacak bişey bilen varsa yardım etsin

arkadaslar sonunda bugun arabama orıjınal kol dayamayı taktırdım. cok uzun sure arastırdıktan sonra pahalı da olsa en ıyıı orıjınalıdır deyıp taktırmaya karar verdım ve opelım.net sayesınde tanıstıgım bır arkadasımın calıstıgı yetkılı servıste %25 ındırım alarak 340 lıraya taktırdım. fıyat cokgelebılır ama ankaradakı tum yetkılı servıslerı dolastım 3 tanesınde sadece yan sanayı urunu buldum.onu da en son 200 lıraya bıraktılar. ustelık el frenı arkasındakı zemıne vıdalıyorlar. neyse ısın ozetı yetkılı servıstekı arkadasımın yardımları sayesınde artık aracımda bır kol dayamam var. kullanınca ne kadar buyuk bır rahatlık olduguna bır kere daha kanaat getırdım:rock Isteyene ozelden mesaj atarsa servısın ve arkadasın ısmını soyleyebılırım

ısmaıl

usta aksarayda 20 mılyon kolcaklar.tamam yan sanayı ama ne farkeder.onada kolunu koyuyosun onada.bence sen parayı sokaga atmısın.340 mılyona komple body kıt yaptırırdım ben olsam

ama neyse gule gule kullan

sonradan takılan kolcaklar cok dandik oluyor yaa. kafayı one egıyor, en ufak sarsıntıda gacır gucur otuyor. en ıyısı orjınalı.

Bencede en iyisi en saglıklısı orijinal olanı diğerleri bir süre sonra kotu bir hal alabiliyor.
Arkadaşın kolunun ağrıması sanırım koltuk pozisyonuyla ilgili biraz geride kullanıyor sanırım koltuğu.

arkadaşlar kusuruma bakmayın lütfen ama çok pahalı ya.bir kol dayamaya 340 ytl çok saçma geldi bana.yani 10-20 ytl yede bulur takarsın 1 sene kullanırsın dağılır yamuk yapar ne olacak bence para çöpe atılmış lütfen kusuruma bakmayın

benim bi arkadaşımda da astra var. kol dayama yoktu. ankara şaşmaza döşemecilere ve aksesuarcılara baktık. 100 ytlye en kralını yanatıyor adam koltuğa. istersen kademeli olanlarıda var. incesi var kalını var. bence kolluk taktıracak arkadaşlar önce döşemecilere gitsinler.

arkadaşım mükemmel olmuş. her zaman orijinalden yanayım. sen olumsuz yorumlara takma kafanı. en doğrusunu yapmışsın. orijinal olmayanların hepsi eğreti duruyor.
ben de izmirde sipariş ettim 290 ytl ye servisinde taktıracağım bu cuma günü. sadece kol dayama bedeli. montaja ne alacaklar bilmiyorum. belki montaj dahil yaptırırım bu fiyata. pahalımı? evet pahalı, ama alternatifi olamaz bence.

Geri