astra h kol dayama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arctech
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yazılanları okudum biraz geç olsada:D
bende vectra gls vardı onda da kol dayama yoktu sadece cd olan modellerde vardı. ilk olarak 20-30ytl ye satılan vida ile sabitlenenlerden aldım 3 yada 4 gün felan da sinirlenip trafik ortasında vura vura söktüm :D
deli etmişti beni aşağı yukarı oynamasından .
sonra bir kaç hafta sonra ankara iskitlerde opel parcacısında cd lerde olan kol dayamayı gördum 1.5 uzunlugunda arkadan öne dogru monte ediliyor yani arka küllükden öndeki bardaklıga kadar uzun süper ötesiydi bence kullanım ve fiyat açısından :D 80 ytl ye alıp kendim takmışdım. vectrayı satıp astra alınca yine kol dayamasız kaldım :D
keşke astra içinde vectralarda oldugu gibi boydan boya bi kol dayama olsa. belki de var ama ben bilmiyorum:D
vetcra gls ve cd kullananlar yada aracı bilenler kast ettiğim kol dayamanın nasıl oldugunu iyi bilir ben pek iyi anlatamadım belkide:)

valla ben taktırdım 20 milyona hala airbag ışığım yanıyo :)
ön yolcu airbag tarafı Allah korusun bi kaza olsa açılmayacak niyeee? çünkü 20 milyona kol dayama aldım.en iyisini yapmışsın kardeş en iyisi orjinali

ön yolcu airbag tarafı Allah korusun bi kaza olsa açılmayacak niyeee? çünkü 20 milyona kol dayama aldım.en iyisini yapmışsın kardeş en iyisi orjinali

sen artık benzin dök yak o arabayı:Ç) ama o airbag ışığı neden yanıyor biliyorum ben:)(

Kolçak koltuğa montajsa airbag ışığı belki yanar ama ara konsulaysa alakası yoktur bence.Benimki 27ytllik ve ara konsula monaj bugüne kadarda bir sorun yaşamadım.Yetkili servislerdeki Amsterlerde plastik olarak benim kolçaktan pek farklı durmuyor,ses yaparsa veya kırılırsa hadi anlarım ama bir kolçak içinde airbagli koltuğun döşemesinide açtırmam.

aynı sorun bende de vardı. servise gittim makinaya bağladılar ama arıza veriyodu söndüremediler. zamanla aşınıyormuş koltuk altındaki soket. soketi söktürüp kabloları direk bağlat bi oto elektrikciye sonra servisde yada makina olan bi özel servisde kapatdır airbag ışıgını. ben bu şekilde sorunu giderdim.

çokkkkkkkkkkkkk para çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sen ne yaptın yaaaaa en kralını 200 ytl ye taktırdımmm servisde senden cok almışlarrrr :):): genede hayırlı olsun güle güle kulan

çokkkkkkkkkkkkk para çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sen ne yaptın yaaaaa en kralını 200 ytl ye taktırdımmm servisde senden cok almışlarrrr :):): genede hayırlı olsun güle güle kulan
eee ne diyelim.isi bilmeyen ve arastirma olayina girmeyen herzaman cok para vermeye mahkumdur.halbuki sadece insan biraz arastirsa etrafinda ne ucuz alternatifler var.

astra h için ucuz kolçak bakıyorum. taktırıp memnun kalmış arkadaşlardan ankara'da aksesuarcı ismi verebilecek var mı?

hayirli olsun kardasim güle güle kullan en iyisini yapmissin.......

kolcagı almadan once ankaradakı tum yetkılı servıslerı dolastım hepsıne tek tek en son fıyatlarını sorduktan sonra aldım. 20 ytl lık kolcakları alan arkadaslar memnunsa sorun yok ama aracımı alalı henuz 5 ay olmusken gıdıp aracın zemınını deldırerek kolcak almayı ıstemem.basta da soyledıgım gıbı ne olursa olsun ozellıkle bu tur aksesuarlarda orıjınal kullanılmasından yanayım.

Geri