astra h kol dayama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arctech
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kolcagı almadan once ankaradakı tum yetkılı servıslerı dolastım hepsıne tek tek en son fıyatlarını sorduktan sonra aldım. 20 ytl lık kolcakları alan arkadaslar memnunsa sorun yok ama aracımı alalı henuz 5 ay olmusken gıdıp aracın zemınını deldırerek kolcak almayı ıstemem.basta da soyledıgım gıbı ne olursa olsun ozellıkle bu tur aksesuarlarda orıjınal kullanılmasından yanayım.
Takma kafanaaaa..En iyisini yapmışsın...

20 ytl'lik kolçak taktırdım Ank. iskitler tarafında. cuk oturdu, sağlam oldu, döşemeyle uyumlu oldu ve gerçekten işlevsel oldu. kolçaksız 3 sene nası kullandım bu arabayı diyorum kendi kendime

kolcagı almadan once ankaradakı tum yetkılı servıslerı dolastım hepsıne tek tek en son fıyatlarını sorduktan sonra aldım. 20 ytl lık kolcakları alan arkadaslar memnunsa sorun yok ama aracımı alalı henuz 5 ay olmusken gıdıp aracın zemınını deldırerek kolcak almayı ıstemem.basta da soyledıgım gıbı ne olursa olsun ozellıkle bu tur aksesuarlarda orıjınal kullanılmasından yanayım.

hayırlı olsun arkadaşım ,güle güle kullan , bencede en iyisini yapmısısın , hani bir laf vardır (ben kalitesiz mal alıcak kadar zengin değilim diye ) o misal yani 30-40 bin tl ye araba alıyorsan kolcağınıda orginal alıcan , çakma kolcak araba emenet gibi duruyor zaten

ezgene, aracına hasta oldum. maşallah. benim astram neden böyle parlamıyor acaba...bi adam gibi koruma yapamadılar araca :(

En iyisi orjinal. Fazla para vermenin her zaman çok araştırmakla falan alakası yok, ben de mümkün olduğunca orjinal parçalar takmaya çalışıyorum aracıma.

Geçenlerde çıtalardan birisi değişti, 20 TL fazla verip orjinal GM çıtası aldım. Dışardan baksan aynıdır belki de, ama sonuçta yapışkanlı birşey, yan sanayisi 3 ay sonra yapışkanı bırakıp düşerse daha maliyetli olurdu.

Hayırlı olsun tekrar, umarım memnunsunuzdur.

orjınal oldumu kafan raaht olur bosver

Geri