Herkese merhabalar iyi akşamlar, @kannn arkadaşımızın da verdiği gazla Arabaya koltuk ısıtma yapma kararı ile başladım. zaten kafamda vardı burası soğuk memleket ama gaza gelince işleri hızlandırdım. Koltukları çıkma olarak temin ettim. Arabam 2006 model koltuklar ise 2010 model den çıkma . Öncelikle koltukların altındaki soketlerin dolu olmasını kontrol ettim. Ve bu doluluk baktığım bütün astra h larda var . İstediğin gibi herkes yapabilir . Sadece airbag ışığı yanacak onu söndürmek gerekecek. Orta konsola daha temin edemediğinden yani fotoğrafa eklediğim tuş takımı daha gelmediği için henüz beklemedeyim . Ama ben yinede bu konuyu açmak ve devamını getirmek istedim. Daha sonra arabama esp ekleyeceğim. Ve detaylı olarak paylaşacağım. Onunda gazını yine @kannn arkadaşımız verdi sağolsun
. Aklımda otomatik far sensörünün çıkmasını alıp montajını yapmak var . Sis farlarım yok onlarım orjinal şeklinde montajı . En son olarak ise farları mercekli far ile değiştirmek kaldı . Araç en boş paketken en dolusu olucak galiba
.