Astra h m auris mi

benzinliyse auris, dizelse astra.
neden?
cunku benzinli motorda toyota ve hondanın motorları yağına suyuna bak, bir ömür gider. konfora gelince aynı sınıf araçlar neredeyse aynı konforu sunuyor ıkısını de test ettim. yol tutuşu auris sankı biraz daha toparlak ve yuksek oldugu ıcın geride kalabılır.. kokpite gelince ikiside çok güzel ama auris daha yeni ve yeni oluşu sebebiyle astranın baymışlığı yok , daha albenili.

dizel motor da ise astranın dizeli cok daha performanslı, yakıt sarfıyatı da kafa kafaya (reel değerlerde).. ayrıca dizel bir motor olarak arabadaki yalıtım çok onemli, astra da da yalıtım benim deneyimlerime göre daha iyi.

ben astra h derim
zaten 2007 astra h cosmo aldım astradi confor olsun yol tutuş olsun dış görünüş olsun hepsi 4 4 lük...
auris hakkında tek bi yorum yapıyım tip yok :) :)

dizel sunrooflu full i30 36 bin tl bence fiyat olarak çok iyi rakipsiz sayılabilir alınmıcak arabada değil kırmızısı güzel...

o paraya o araç kesinlikle değmez. araç küçük duruyor. tamam özellikler iyi, kalite iyi lafım yok. ama auris küçük. bir opel astra h gibi oturaklı durmuyor. kendini gösteremiyor araç. bu nedenle bence astra h

bence de astra belki kalite olarak opel den daha iyi bi arabadır ama ben toyotanın modellerini beğenmiyorum çok rahat konforlu sağlam bi araba olabilir ama çok tipsizzzz

Geri