- Konuyu Başlatan
astra artıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence yorumları sürdükten sorna yapın.
parca kalitesi japon oldugunu belli ediyor. daha 15.000 lik aurisin sagından soludan sesler gelitor virajlarda oturmuyor adam gibi.
ayrıca 132 hp değilde 127 ve 124 hp lik versiyonları var diye biliyorum.
açıkcası bana pek atik gelmedi triptronik kullanmıstım. belki vectraya alışık oldugum içindir.
araac içine binince aklınaza geln her yer kör noktalrla dolu park çok çok zor. ne yan ne arka ne ön hiç bieeyer görünmüyor.
bayan arabası olarak baynalr heves ediyor ama araç hb olmasına ragmen çok büyük.
astra da değilde başka bi arac daha iyi olur 5-6 ay sonra yeni kasasının çıkcagını bile bile almak pek mantıklı değil.
golf en mantıklısı ama golf 6 golf 5 e göre dah kassız duruyo yada banamı öle geliyo.
benzinliyse auris, dizelse astra.
neden?
cunku benzinli motorda toyota ve hondanın motorları yağına suyuna bak, bir ömür gider. konfora gelince aynı sınıf araçlar neredeyse aynı konforu sunuyor ıkısını de test ettim. yol tutuşu auris sankı biraz daha toparlak ve yuksek oldugu ıcın geride kalabılır.. kokpite gelince ikiside çok güzel ama auris daha yeni ve yeni oluşu sebebiyle astranın baymışlığı yok , daha albenili.
dizel motor da ise astranın dizeli cok daha performanslı, yakıt sarfıyatı da kafa kafaya (reel değerlerde).. ayrıca dizel bir motor olarak arabadaki yalıtım çok onemli, astra da da yalıtım benim deneyimlerime göre daha iyi.
bizimkinde anahtar yok basıyorsun düğmeye gidiyor ama çabuk arıza verecek bir şeye benziyor gerçi üst donanımlı astralarda var ama benim pek hoşuma gitmedi alırım anahtarını diyemiyorsun,Ben anahtarlara vurgu yapmak istiyorum japonlar hala bi sustalı anahtar yapamadı gitti