Astra h m auris mi

Ben anahtarlara vurgu yapmak istiyorum japonlar hala bi sustalı anahtar yapamadı gitti

Susta olayına çok takılmamak lazım, aurisin elegant modelinde anahtarsız sistem standart ,

Opelde bunun için 1000 ytlden fazla ücret ödüyoruz.

Susta olayına çok takılmamak lazım, aurisin elegant modelinde anahtarsız sistem standart ,

Opelde bunun için 1000 ytlden fazla ücret ödüyoruz.

Benim için araba demek anahtar demek neden takılmayayım ki kart olayı çok gereksiz bence hadi keyless go olayı neyse kart cebindeyken aç kapıyı bas çalıştır git ama kartı takıp starta basmak çok saçma bence anahtar denen olaydan bir farkı yok..
Anahtarsız araba olmaz..işin tabiatına aykırı..

Benim için araba demek anahtar demek neden takılmayayım ki kart olayı çok gereksiz bence hadi keyless go olayı neyse kart cebindeyken aç kapıyı bas çalıştır git ama kartı takıp starta basmak çok saçma bence anahtar denen olaydan bir farkı yok..
Anahtarsız araba olmaz..işin tabiatına aykırı..

bendede susta takıntısı var ama :D, aurisin dış tasarımı içi gibi olsa , anahtarı sustasız diye almamazlık etmezdim

Gerçekten astraya göre daha ferah ve iç mekan kullanışlı, ama tipsiz bi araç, dış tasarımda astranın yanına yaklaşamaz. Karizma sportiflik açısından astra .

Auriste ki sistem keyless-go gibi. Anahtarı hiç cebinden çıkarmadan araba açlıyo ve starta basıyosun ve çalışıyo...

Ayrıca anahtar olsa ne olur olmasa ne olur. Kartlı sistem oldukça pratik. Hele ki girş ve çalıştırma anahtarsız olabiliyosa çok çok konforlu olur...

Auriste ki sistem keyless-go gibi. Anahtarı hiç cebinden çıkarmadan araba açlıyo ve starta basıyosun ve çalışıyo...

Ayrıca anahtar olsa ne olur olmasa ne olur. Kartlı sistem oldukça pratik. Hele ki girş ve çalıştırma anahtarsız olabiliyosa çok çok konforlu olur...

evet keyless go sisteminin aynısı zaten:good:

arabayı kötü amaçlı biri bastı anahtar cebinizde astrada iseniz abi yapma anahtar babamda canıma kıyma diyorsunuz.

auriste ise adam geliyo dügmeye basıyo çalıştırıyor gidiyosunuz:)

ama sustalı anahtarda bi başka yahu

2005 Astra H Enjoydan sonra nisanda 2009 1.6 Elegant Auris aldım. Donanım çok güzel ama yüksek hızlarda astranın yol tutuşunu özledim...

Geri