plastik tabiki deee bulmak zorrrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet aynı ön eki bende arıyorum.. Fiber bi iki yer 150-200 milyon fiyat çekti.. Sem Tuningte komple fiber 400 kagıt civarı.. Plastik bende istiyorum , aytekin abide istiyor.. forumdan bir 10 kişi cıkar toplu biyere mi yaptırsak acaba ? ?
istanbulda varmıdır opc line paket yapan senin dediğin birebir replika değilmi şu semtuning gibi firmaların yaptığı kızılay gibi foto varsa görsek iyi olurreplika birebir fiber olarak orjinal opc line paketten kalıplarını yapmış.Bursada fiberci bir abimizde var.Komple ön arka yan marşpiyeller arka spoiler 600 lira boyasız.
abi bu süperde bunun için çok para gerek tabi orjinali irmscher için ama plastik için bir kalıp bulunursa ben hemen yaptırırım yani biraz fiyat önemlibence herkesin yaptırdğı ön eklerden vazgeçelim ben görmekten bıktım forumda ve sokaklarda özellikle kendiminkinden ..irmscherın ön ekini yapalım derseniz ben katılırım bide plastik olsa.. resime bakın ortasındaki siyah parça aracın rengine göre değişebiliyor
valla orjinal ön ek tek başına 600 civar olması lazım ..biz yaptırırısak 130 150 yi geçmemesi lazım ki orjinal almadığımıza değsin..ayrıca makyajlı ve makyajlı kasaya göre iki ayrı kalıp lazım çünkü sis çerçeveleri ve tampon farklı..o kadar ön ek gördüm ama bu bir başka..öne doğru gelen çıkıntı kesinlikle aracı daha agresif yapıyor