Astra H performans???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguzdag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence opelde yazılımla ilgili sıkıntı var.benim araçda aynıydı yeni yeni düzeldi. birde opelde egr, dizel partikül filtresi, felan var. toyota bu konuda performansdan ödün vermek istemediğin bu parçaları pek kullanmıyor. yada çok düşük güçde kullanıyor. gerçi aurislerde artık 6 vitese geçdi. bence astra aurisden herzaman öndedir. ben 36000 dizel otomatik aldım.espli lastik basınç göstergeli. ve spor tuşu extra prformans veriyor. auris dizel otomatik 40500dü ve esp yokdu. ve spor modu sadece yüksek devirde vites geçişi idi.çok test ettim ikisini ve aurisin vitesi burnuma değecek yükseklikde çok dar ön taraf.

auriste bagaj da ön taraf da bir facia. kokpit çekici olsun diye semer gibi yapmışlar :)

shell gtl dizeli deniyen varmı? bizim cdti lar nasıl tepki veriyor acaba. accent era da performans artışı olmuş. birde doğalgazdan imal ediliyormuş. GAS TO LİQUİD

merhaba..bende aracı alalı.2 hafta oldu 750 km.de...yanlız arac gaz tepkimeleri çok yavaş özellikle 4 viteste arkadam biri çekiyormuşcasına hantallaşıyor....yokuşta debriyaj.tutma noktasını kacırıyor ve stop ediyor...çok yüksek gazla bunu aşıyorum ama..arcın.performansı.ve basılan gaz pedalına motorun olan tepkisi.yavaş ve ağır....yazılım güncellemsei...yapılması gerek diye bir kaç not okudum ama..bunu eskişehir.alpata bilmiyor...bu onuyla ilgili..bir kurum yada bir şahıs......?....yani.nasıl aşıcam bu konu........en azından sizin arabanızda bu sıkıntı varmıydı...teşekürler.....0532 66190442 ..murat.uludirik@hotmail.com

aynı sorunları ve benzerlerini bende yaşadım ancak, 3.000 km yi devirdikten sonra hissedilir şekilde performans değişti. daha atak oldu, daha iyi çekiyor. Hatta denemek için düz yolda 4 kişi ile biraz bastım, hiç zorlanmadan 200 km. yi gördüm. biraz sabır...

dostum aracım 16000 km de.benim sorunum bir gelen bir giden performans değişikliği.

arkadaşım bendede 1.7 dti corsa var araç sıcak havalar da farklı oluyor motor daha bi ataklaşıyor ses kesiliyor ancak soğuk havalarda hem performans düşüyor hemde tıkırtı çoğalıyor

ewt sıcak hava mantıklı ama, benim araç sıcaklardada performas kaybı yaşıyordu. aynı şekilde soğuk havalardada serileşdiği oluyordu.

2006 astra cdti kullanıyorum. egr iptal ettirdim ve performansta düzelme oldu. aracı ilk çalıştırdığınızda egr devreye girmiyor, motor biraz ısındımı devreye giriyor ve performans düşüyor. hatta çok soğuk havalarda sıfırın altında egr hiç açmıyor kendini ve performans düşmüyor.
ben egr iptalinden sonra performans farklılığından bir miktar kurtuldum ama ara ara yine oluyor bazen atak bazen hantal anlamadım gitti, belkide arkadaşların dediği gibi havadaki nem+mazot kalitesi falandır

benim araaç 2 haftadır aynı serilikde devam ediyor. nazar değmesin yağ gibi kayıyor. gaza basınca. zaten bu motor bu haliyle astraya konulmuşdur. dedirtiyor. hantal hali motorun gerçek performansı değil. hantal olunduğunda rolantide sesli çalışıyor.ve 3 bin devire zor geliyor ve yine sesli devirleniyor. ama şuanda camlar açık olduğu halde 4bin devirde ses ve sarsıntı yok. şuan süper bir motor var araçda tekrar ediyorum okuş aşağı bile. spor modunda 3 vitesde de pati çekiyor.

Arkadaşlar aynı problem benim aracımda da mevcut 1.3 cdti Njoy Easytronic ne zaman nerde performansının düşeceği belli olmuyor bununla ilgili bir çözüm bulan oldumu...

Bu arada bu sıkıntıyı servise anlatamadım bir tur atıyorlar araç normal diyorlar okadar performans düşükde olsa iyide aynı şeyi söylüyorlarya gerçi... Yani servisden fayda yok...

Son düzenleme:
herkesin aracında var bu durum. anlamadım gitti. araç ne ise o olsun. arada performanslı olunca tabiki hantal halini kimse istemiyor, beğenmiyor. shell gtl dizeli denedim ama ondada pek bir fark yok. sadece kalkışlar serileşdi.

yakıt kalitesinden de diyemiyorum. acaba egr felan mı devreye girdiğinde performans düşüyor. bilemiyorum ama mekanik bir sebebi var gibi. bişi devreye giriyor ama ne? dizel partikül filtreside olabilir. çünkü kitapçıkda yazıyor DPF devrede iken performans düşebilir diye

Geri