Astra H SW

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onorom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun ne kadara aldınız bir sakıncası yoksa? Benimde çok hoşuma gider sw lar

arac dizelmi ? hayırlı olsun..

Teşekkür ederim arkadaşlar. Araç dizel değil 1,6 benzinli hocam. Ben yılda ortalama şehir dışı dahil 7000 km yapan biriyim. Bu sebeple benzinli araç bana daha mantıklı geliyor...

hayırlı olsun ne kadara aldınız bir sakıncası yoksa? Benimde çok hoşuma gider sw lar

Arabada sadece sol ön çamurlukta lokal boya var kazası belası yok. Bakımları serviste yapılmış. 2000 km evvel yağına kadar değişmiş... Kısacası temizini çok zorladık...Tek masrafı sağ arka amortisör patlak. 24500 tl'den başladı. 22000 Tl ile el sıkıştık... Sadece arka tampon ve sol arka kapının altında çizik vardı o kadar... Tampon şu an boyada kapı altı boyandı, cam filmi park sensörü, detaylı iç temizlik, el freni ve vites körüğü,sol kapı hoparlörü, far temizliği, Pasta + boya koruma ile yeni fotoğrafları eklenecek yakın zamanda...

Yanlız sormak istediğim bir şey var, aracın üzerinde Cd30 Mp3 çalarlı teyp var, Teybe usb bağlama gibi bir olay söz konusu olurmu acaba?

Evet muadillerine göre uygun oldu. SW'lar bu ülkede pek tutulmuyor ve sevilmiyor maalesef. Bu sebeple fiyatlarıda biraz uygun hb ve sedanlara göre...

Evet muadillerine göre uygun oldu. SW'lar bu ülkede pek tutulmuyor ve sevilmiyor maalesef. Bu sebeple fiyatlarıda biraz uygun hb ve sedanlara göre...

Öncelikle masallah diyorum arac cok güzel ve iyi fiyata almıssınız..

Sw ler aslında benimde cok hosuma gidiyor..arac bakarken kendime cok temiz bir bora variant bulmustum ancak 22 yasımda olmam dolayısıyla pekte cesaret edemedim..ama cok isterdim bir sw yi modifiye yapmak :) sizde baslamıssınız filmler cok yakısacaktır ..kazasız belasız...

Öncelikle masallah diyorum arac cok güzel ve iyi fiyata almıssınız..

Sw ler aslında benimde cok hosuma gidiyor..arac bakarken kendime cok temiz bir bora variant bulmustum ancak 22 yasımda olmam dolayısıyla pekte cesaret edemedim..ama cok isterdim bir sw yi modifiye yapmak :) sizde baslamıssınız filmler cok yakısacaktır ..kazasız belasız...

Bu arabayı alırken çok düşündüm ya Vectra D alacaktım yada astra h caravan. Model uçak hobim var, eskiden Corsa c'nin üzerine portbagaj bağlayıp uçağı oraya koyuyordum. Araba için takım çantası, model uçağın takım çantası, olta takımı, av tüfeği ekstra elbise v.s. derken bagaj bana yetmiyordu. Hatta arka koltuğuda işgal ediyordum kısacası bana caravan şarttı. Corsa c'den Caravana geçmek çok çok zevkli oldu...

hb den çok çok gözüme güzel geldi,aynı şekilde astra j de öyle :)
ama favori wagon arabam saab 9-3 ve volvo 850r

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız..

hb den çok çok gözüme güzel geldi,aynı şekilde astra j de öyle :)
ama favori wagon arabam saab 9-3 ve volvo 850r

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız..

Teşekkür ederim. Corsadan da çok çok memnundum ama uzun yolda ve bagaj kapasitesinden dolayı caravanda bulduk kendimizi... Tabi asıl sebep sigarayı bıraktığım için kendime ödül verdim... şimdi bir kaç işlem var arabada güncel fotolarını yakında ekleyeceğim...

Geri