Astra H SW

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onorom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
model pistlerinde veya rc hobby ile uğraşanların arabalarına dikkat et abi çoğu ya jeep dir ya wagon...yurtdışında da arabalar geneli sw ve suv

hatta şu an seyrettiğim bir video :) bi kısa göz atın ortalara doğru gündüz e geliyor,arabaları görürsünüz...
Haulin Papers - YouTube

maşallah araç çok temiz gözüküyor

ben sw aracları seviyorum daha farklı bir duruşları var.. umarım bu temizliği ile yıllarca kullanırsınız.. tekrar maşallah

model pistlerinde veya rc hobby ile uğraşanların arabalarına dikkat et abi çoğu ya jeep dir ya wagon...yurtdışında da arabalar geneli sw ve suv

hatta şu an seyrettiğim bir video :) bi kısa göz atın ortalara doğru gündüz e geliyor,arabaları görürsünüz...

Evet Avrupa'da Suv ve Sw çok tutuluyor. Rc hobi ve diğer hobiler beni sw'a itti. Birde Çorlu'da tek şimdi bu araç, farklı olmak her zaman güzeldir...

maşallah araç çok temiz gözüküyor

ben sw aracları seviyorum daha farklı bir duruşları var.. umarım bu temizliği ile yıllarca kullanırsınız.. tekrar maşallah

Çok teşekkür ederim. Biraz sık eledik ince dokuduk arabanın iyisi denk geldi. Niyetimiz yıllarca kullanmak. Zaten sanayide kim gördüyse satma uzun yıllar kullan diyor. Bakalım hayırlısı...

Bir hafta içinde güncel fotolar çekilicek, kapı altlarında ve tamponda bir iki çizik vardı onlar astarlandı, boyandı, cam filmi (2 numara) yapıldı, park sensörü takıldı, Farlar çok kirliydi onları temizlediler bu akşam, ön iki hoparlör patlak çıktı onlar değişicek, sırada boya koruma ve detaylı iç temizlik var. Şu işler bi tamamlansın hemmen detaylı fotolar yüklenicek...

Hayırlı olsun, kazasız belasız keyifle kullanın :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Caravan'a son dokunuşları yaptık. Cam filmi ile boya koruma yapıldı. Bal dök yala kıvamındayız. Güncel fotoğrafları ekliyorum.

Hayırlı olsun Maşallah araba çok hoşuma gitti gerçekten on numara duruyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aracın maşallahı var. Acaba bende babamı kandırıp onun comboyu sattırıp bu tarz bişeylermi aldırsam dünya kadar vergi ve radar (kamyonet olunca 95 bile ceza sebebi) ödememizin tek sebebi memlekete gidip gelmek

Geri