- Konuyu Başlatan
sana ebay de gosterdigim h&r spacer aldim ama daha taktiramadim arabanin bakimi geliyo o zaman taktiririmne oldu spacer işi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sana ebay de gosterdigim h&r spacer aldim ama daha taktiramadim arabanin bakimi geliyo o zaman taktiririmne oldu spacer işi?
tesekkur ederim ugur seninde yaylarin hayirli olsun bi ara goruselim de bakayim nasiHayırlı olsun Burak.
tesekkurler selim abi sende gule gule kullan eline saglik cok guzel oldu cok rahat etti kolum vites gecisleri cok guzel oldu gercekten... tamam abi pazartesi ugramaya caliscam yanina gelirken ararimgüle güle kullan burak.vites geçişleri bence daha tatlı.6 ileri tamam yanıma uğra vereyim
spoileri istanbulda istedigin gibi bulamazsan ben yardimci olurum aklinda bulunsun...yapacaz inşallah inatla istanbulda arıyorum. şimdi tampon işini öne aldım sonuç çıkmazsa spoylere geri dönecem. ön tamponu gts yapıyorum birazda kesim aşağı uzatacam öyle plan yaptım. app yaptık ama takamadım. darkmon lada haftaya ayak aydınlatması yapacaz maslakta kısmetse iş çok yani