Astra H vites topuzu taktirdim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06BB0504
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yolla yolla bana karlıkçı halilden senin bagaj spoylerinden alırmısın? boya kodum 156 olması lazım kum grisi diye geçiyo. fiyat uygun veririse tampon altınıda alıver ilan no:11235456

http://www.sahibinden.com/opel_vectra_c_arka_tanpon_spoileri-16WQQaXQQ11235456WQQpXQQdisplayitem
buda bagaj spoyleri:http://www.sahibinden.com/opel_vectra_c_bagaj_spoileri-64WQQaXQQ11360724WQQpXQQdisplayitem
adres ve tel özelden atarım sende bir hesap no yollıver kardeşim daha da aramıyom:)
volkan ilk ilandaki tampon altı orjinal opc line galiba,karlıkçı halil değil bence

Burak çok güzel olmuş.Vallahi hiç aklımda yoktu,daha dün opel çıkmacısındaydım astra h vitesleride duruyordu vitrinde bende mi yapsam

bilmem ortası biraz değişik düz siyah plastik gibi. ızgara gibi görünmüyor opc de ızgara gibi değilmi. ilan karlıkçıya ait

bilmem ortası biraz değişik düz siyah plastik gibi. ızgara gibi görünmüyor opc de ızgara gibi değilmi. ilan karlıkçıya ait
ilandaki resimde ortada ne var tam çıkaramadım ama opc de ortada siyah difüzöre benzeyen plastik bir aksesuar var.bu ilandaki de opc modeli.belki bu modelden karlıkcıda yapmaya başlamıştır.Fiyatıda uygun.

300tl demiş burağa güveniyorum fiyatı kırdırırsa bunuda alıcam. otosport tun sitesinde de var daha büyük resim. bana sorarsan kopyalamış ama ortasını düz yapmış

Burak çok güzel olmuş.Vallahi hiç aklımda yoktu,daha dün opel çıkmacısındaydım astra h vitesleride duruyordu vitrinde bende mi yapsam
tesekkur ederim gokhan bana sorarsan hic durma hemen taktir cunku hem gorunus olarak cok cok daha guzel hem de kisa oldugu icin kullanim olarak cok rahat

300tl demiş burağa güveniyorum fiyatı kırdırırsa bunuda alıcam. otosport tun sitesinde de var daha büyük resim. bana sorarsan kopyalamış ama ortasını düz yapmış
kendime aliyomus gibi her turlu pazarligi yaparim volkan sen merak etme ;) opc nin aynisi fakat ortada difuzor yok. karlikcinin sitesinde gordugum kadariyla orasi dumduz ve boyali. sen istersen serviste sadece difuzor bolumunu siparis edip taktirirsin veya mat siyah folyo cektirirsin ;) yarin buyuk ihtimalle giderim fiyat alirim sana haber veririm. hesap no ve tel no pm atiyorum ;)

burakçım yardımların için şimdiden teşekkür ediyorum maşallah iyi pazarlık etmişsin sağolasın. istanbuldan bir şey ihtiyaç olursa haber vermen yeterli:)

Geri