- Konuyu Başlatan
cok pahalı ben bu muhtelif marka next filan onlarla yapmayı dusunuyorum ustune kit alacagım da vga dan s-video donuste ekran cozunurlugu nasıl olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet arkadaslar istanbulda bir arkadasımdan 7 inc touch kit buldum hemde ayrıyetten 3 usb girşi var yani devrede 3 usb girşi sayesinde blutot ve gps artı harici hdd direk takacagım ve baya uyguna verdi saolsun. almak isteyen vara elidne usb olmayan var bir tane isteyen olursa temin edebiliriz cumartesi insallah ulasacak elime
evet lcd ve dokunmatik kit olayı tamamdı dedik şimdi sıra arac konusma kiti, Centrafuse ile bluteto telefon bagantısını yaptım laptoplada kablosuz konsutum laptop mic ve hopalrloru ile ama astra h ların tavan lambasının orda microfon yeri var oraya laptoun mic girişden kablo cekeeğim ama nasıl bir microfon koymalıyız... Şükrü abi top sende gene))
kablo sorun deil onemli olan microfon kalitesi alıs gucu önemli parasit yapmaması uzatırım ben 2.80 misali