Astra h'ın ikinci eli yok mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rokxah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rokxah

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar yeni araç bakıyorduk,astra h cdti cosmo bulduk bi tane..Tam babamı razı etmiştim çarşamba aracı almaya gidicektik.Galerici bir arkadaşı alsan da satamazsın demiş.Astranın ikinci eli olmaz mı hiç yahu?

Babanın galerici bir arkadaşı dedi diye mi bu kanıya vardın?
Hiç mi yokmuş 2.eli?
Opel kıymetli bir markadır.2.eli güçlüdür.Astra H için de bu durum geçerlidir.
Mesela ford da 2.elde güçlü bir markadır.
Renault ve Fiat ise 2.elde daha çok değer kaybeder.

Hocam ben de 2.elinin güçlü olduğunu biliyorum fakat cosmo donanım için de durum aynı mıdır yani asıl sormak istediğim soru o..

Hocam ben de 2.elinin güçlü olduğunu biliyorum fakat cosmo donanım için de durum aynı mıdır yani asıl sormak istediğim soru o..
cosmo yu sıfır alırken çok para ödersin.satarken mesela daha alt seviye bir donanımla anlamlı bir fark olmaz.
ama unutma ki donanım işi zevk işidir.
sıfır araç alırken dolu modeller pahalıdır ve 2.ele düşünce bu extra donnaımın parasını alıcıdan talep etmek zor olur.
ama üst donanım bir araca binmenin karşılığı da bu bedeli oluşturur sonuçta.

"2. eli gitmez" mantığını bir türlü sevemedim. Siz böyle düşünmeyip o arabayı alsanız 2. eli gidiyor olacak. 2. elinin olmamasının tek sebebi bu düşünce. Beğendiysen alacaksın arkadaş.

g kasa kadar değildir ikinci eli.galericiler için eski araba daha canlı gider.iyi para bırakır.3-5 sene sonra H kasadan iyi kazanmaya başlayınca onlar için değerli araba olur.

bu alsatçılar (galericiler)bence alayı cahil cühela yalancı kolpacı insanlar.bırakın akıl almayı muhatap almam ben o insanları.

Cosmo donanım en dolu donanım. Sence 2. eli güçlü bir aracın, birde full donanımlı ise sence nasıl ikinci eli zayıf olabilir?

onun yerine ne alın dedi galerici arkadaşınız

Arabayi galeriden aliyorsan eğer, sizin tanidik olan galericide arabayi taniyordur belki ve arabanin geçmişini biliyordur, arabayi kontrol ettirin bi sorun var gibi,
yoksa astranin 2,eli iyidir cosmo daha da iyidir

bence var

Geri