Astra h'ın ikinci eli yok mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rokxah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ikinci eli yok çünkü kullananlar memnun ve satmıyor..!

Gerçekten 2 tane sattım. Kardeşimin ve kendimin araçlarını.. Kazasız belasız temiz araçlardı ve birini aynı gün zorla aldılar elimden, diğeri 4. gün satıldı.

Arkadaşlar yeni araç bakıyorduk,astra h cdti cosmo bulduk bi tane..Tam babamı razı etmiştim çarşamba aracı almaya gidicektik.Galerici bir arkadaşı alsan da satamazsın demiş.Astranın ikinci eli olmaz mı hiç yahu?

satmak icin aliyorsaniz hic almayin! ..alacaksanizda bir odaya koyun ustune dantel ortu falan serip misafirleri bekleyin...

Nasıl satılmazmışınız 0 olarak almadığın için senin için en iyi cosmo almak sonuçta alıp satarken zarare gircek olan sen değilsin satarkende kolayca satarsın cosmo en dolu paket sonuçta alan cosmo almak ister astrada 2.elde iyi değilse kim olcak:)

opel genel olarak 2. elde en kuvvetli markalardan biridir.

galarici şahıs size kendi galerisinden de araç sundu mu ben bunu merak ediyorum :)

astra h satılması en kolay araçlardan bırıdır pıyasada fazla olmasından ne kadar tutuldugunu anlayabılırsınız ıkıncı elı de pıyasası canlı fazla deger kaybetmeyen bır aractır...

3 Sene önce aldıgım arabamı servise götürüp tepeden tırnaga baktırdım ve herhangibi bir sorun olmadıgını ögrendim gecenlerde enişteme araba bakmak icin karabaglara gittik arac bakarken abinin biri arabama bakıp degiştirmek isteyip istemedigimi sordu.
bende olur deyince arabaya bakıp sol kapı etek alttı ve boyalı oldugunu söyledi bende girişteki servise götürüp baktıralım bir hatası varsa ben masrafını ödeyecegimi cıkmassa siz ödersiniz dedigimde alaycı bir tavırla işinin olup gitmesi gerektigini söyledi
oda bir galericiydi aman dikkat

Galericilere dikkat diyorum işini dürüst yapan var mıdır tabi vardır..

bi arkadşım evelki sene 10.400e temiz kazasız belasız 97 model astra f aldı ve yakın zamanda aynı paraya sattı..yine ev arkadaşım 3-4 sene evvel 2000 astra cd almış,18.350 ye..yakın zamanda o da aynı paraya 18350 ye sattı..
ben 2003 astra aldım 21.500 e,arabama şimdi bile 21 veren çıkıyor..
bi usta bu arabalar cebindeki dolar mark gibidir,değer yitirmez demişti..doğru demiş,opelin 2.eli iyidir..özellikle memur kısmı alıp kullanır..yolda çeviren polis memurları bile araban satılık mı hoca dıyor zaman zaman..alanı satanı vardır bu arabaların..alın kullanın içiniz rahat olsun.

satmak icin aliyorsaniz hic almayin! ..alacaksanizda bir odaya koyun ustune dantel ortu falan serip misafirleri bekleyin...

Dostum niye satmak için alalım arabayı?Sonuçta araç alırken 2.el değerine bakılır..
Arkadaşlar adam arabayı önceden biliyormuş.Şimdi başka araçlara bakıyoruz..Cevaplayan arkadaşlara teşekkürler :)

Geri