Astra J 1.4 T Lpg Montajı

Ynt: Astra J 1.4 T Lpg Montajı

ben yaklasık olarak 1500 km de taktırdım şuan 3500 km de sorunsuzca biniyorum çok şükür prins+valve care

ben yılda en fazla 8-12 bin km yaparım sizce takmam mantıklımı... .. 032questn 032questn 032questn 032questn

**murathan** link' Alıntı:
ben yılda en fazla 8-12 bin km yaparım sizce takmam mantıklımı... .. 032questn 032questn 032questn 032questn
bence siz aynen devam edin zaten az kullanıyormuşsunuz aracınızı

**murathan** link' Alıntı:
Gelir durumunuzu fln bilmiyorum o yüzden net birşey söylemek imkansız, ama LPG ye hiç sıcak bakmayan biri olarak bence 10-12 bin km için değmez.

kll27 link' Alıntı:
LPG siz aracamı binlirmişl.Bundan önceki astra j 115 lik de ve şimdiki J 1.6 180 lik turboda var .zerre kadar sıkıntı yok.İlerde olacakmış.Belkide olmaz.Olursa tasarruf ettiğimiz paraların az bir kısmıyla çelik enjektör takar geçeriz.km de en az 20 krş tasarruf,yılda 15 bin yapsan 3000 TL.5 yılda arızalansa 15bin Tl den ayır bir miktar.
ilerde motor blogunu catlatırsa pistonları egerse ne yapacaksınız kar ettıgınız paralar piston ,subap motor blogu almaya yeter umarım hem az yaksın hem preformans olsun dıye 180 lık astra alınırmı ya  kahka536 kahka536 benzın almaya  para yok ama aldık bı kere 180 den asagısınada bınmem hesabı bravoo ınsallah hersey gonlunuzce olur benı yanlıs anlamayın para sızın arac sızın istedıgınızı yapabılırsınız kımseyı ılgılendırmez ama nacızane gorusum  180 lık aracada yazık be ya

tonyhawk link' Alıntı:
ilerde motor blogunu catlatırsa pistonları egerse ne yapacaksınız kar ettıgınız paralar piston ,subap motor blogu almaya yeter umarım hem az yaksın hem preformans olsun dıye 180 lık astra alınırmı ya  kahka536 kahka536 benzın almaya  para yok ama aldık bı kere 180 den asagısınada bınmem hesabı bravoo ınsallah hersey gonlunuzce olur benı yanlıs anlamayın para sızın arac sızın istedıgınızı yapabılırsınız kımseyı ılgılendırmez ama nacızane gorusum  180 lık aracada yazık be ya
Bir yere kadar haklısın ama biraz ileri gitmişsin.Bu lpg muhabbetide baydı zaten.15 senedir LPg li iyi sayılabilecek araçlar kullandım senin gibi diyen çok çıktı,ama zerre kadar sorun yaşamadım.Risk alıyoruz sadece.Pişman olanıda görmedim-duymadım.Varsada yüzdeye vurulunca az çıkar diye tahmin ediyorum.Ama hedef optimum yani az maliyet,yüksek performans ise çözüm lpg gibi gözüküyor.Param var 180liğe de binerim 280liğede benzine verecek paramda var.Sen benim muhasebecimmisin?Ayrıca yazık demişsin.Araçlar canlı değil,gözümüzde çokta kıymetli de değil en azından biz öyle sayıyoruz..Nerde trak orda bırak.

bir yere kadar haklı degılım huseyın bey tamamen haklıyım 13 senedır sanayıdeyım. muhasebecı degılım ayrıca para sızın araba sızın ıstedıgınızı yapmakta ozgursunuz dıyede belırttım zaten istedıgınızı yapın bana bısey yemek duser ama bu sızın sinekten yag cıkarma mantıgınızı degıstırtmez buraya bırseyler yazıyorsanız olumlu yada olumsuz yorumlara acık olmanız gerekmekte dıye dusunuyorum ayrıca yazınızdan anladıgım kadarıyla paranız cok ama haddıme dusmeyerek 280 lıge bının yakısırda ,tabı bınınde  2 tup attırmanız lazım ama o daha cok yakar :D saka saka .neyse kalbınızı kırdıysam ozur dılerım benım kendımce nacızane fıkrım dı ılk yazı ama sız tamamen kısısel algılamıssınız .yanı bu suna benzedeı ferrarıye lpg taktırdı bır arkadas arabayı elınden aldılar parada bır yere kadar  greatt

Bence bu lpg mevzusunda hayatında hiç lpg li araç kullanmamış kişilerin fikir beyan etmesi anlamsız zaten.'Bilgisi olmayanın fikride olmaz' sözünü haklı çıkarır.Ancak kişi derki:Ben lpg taktırdım fazla yaktı,araca zarar verdi,performans düştü gibi  şikayetlerim var o zaman durum tartışılır.Nasılki bu forumda hayatında hiç Astra j kullanmamış birinin Astra J hakkında olumlu yada olumsuz görüşlerinin ciddiye alınmayacağı gibi.

ben erzurumda yaşıyorum malum soguk ve bu haliyle 100km/7,8 ve bu değer 100 km hızla yapılmıştır %80 i ...... demek istediğim yazın istanbul dayım bu araç istanbulda tahmini 100km/8,5-9 civarı yakcak ve buda benim ekonomiyi, şu haliyle zorlarken iyice kasıcak ...ben ya bu zırbırtıyı satıcam ya lpg yi geçircewm aracım 1,4 140 hp sport siyah..... kafam karışık....

bilgi veren arkadaşlara çok teşekkürler....

[img=750x600]http://www.yerlikuyum.com/yukle/dosyalar/20909.png[/img]

10 Ocak 2008; 17:53:36      

Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=20257198      

--------------------------------------------------------------------------------

LPG TAKILAN ARACI FERRARİNİN GERİ ALMASININ TAMAMEN şEHİR EFSANESİ OLDUğUNU BİLİYORMUYDUNUZ?..

Ntvde otomobiller üzerine yapılan bir programa FERMAS aş nin müdürlerinden biri katılmıştı

Sunucu ona şu meşhur hikayeyi anlatıp gerçeklik payını sordu

-Efendim gerçekten birileri veya biri Ferrarisine lpg takmak istemiş , ancak bunu duyan Ferrari şirketi aracın parasını ödeyerek aracı gerimi almıştır ?

cevap aynen şöyleydi
-O sadece şehir efsanesidir. İsteyen ferrarisine lpg taktırabilir ancak dünya üzerinde hiçbir ferrari servisi aracın bakımını ve onarımını yapmaz.

Ve aynı müdür ülkemizde tam 8 tane lpgli ferrari olduğunu söyledi. Sanayide o usta bu usta dolaşıp dururken aracın sahibinin elinde kalacağını verdiği paranın hava olacağını da...
Yani ferrarinin geri alma olayı tamamen yalanmış

YAşAR ևAKIR. ALINTIDIR(http://forum.donanimhaber.com/m_20257198/tm.htm)

alıntıdır. Pa    

Geri