Astra J 1.4 T Lpg Montajı

Ynt: Astra J 1.4 T Lpg Montajı

honda civic sunuyorda opel türkiye pazarına sokacak mı acama cevaplanması gerek soru bu

Valla bugün Opel'deki bir tanıdığımdan aldığım yanıt kısa vadede böyle bir planları olmadığı yönünde.

GNSpower link' Alıntı:
Valla bugün Opel'deki bir tanıdığımdan aldığım yanıt kısa vadede böyle bir planları olmadığı yönünde.

peki uzun vadede :)

Tolga CESUR link' Alıntı:

Uzun vadede onlar getirmezse bizim millet getirir. (((:

Selamlar

Aracımda LPG uygulaması var... 1 ayı geçti 2.500 km yaptım.. isteyen arkadaş gelip bakabilir... herhangi bir sorunum yok açıkcası...

Pazar günü ankara buluşmasına katılacağım.. Sanırım aracım detaylı bir incelemeden geçecek..:)))

Bende1600 km de taktirdim simdi 4600 km de gayet memnunum

murat26 link' Alıntı:
Bende1600 km de taktirdim simdi 4600 km de gayet memnunum

murat bey lpg taktırdığınız bayi motor için garanti veriyor mu yada verdi mi.herhangi bi belge falan

Şöyle söyleyeyim aracı olan ve 10.000 km yi geçmeyen arkadaşlar LANDİRENZO firmasından yetkili biri ile görüştüm A serisi motorlar için G.M ile yapılan ve imza aşamasına gelen çalışmalar ile 2-3 ay içerisinde yeni geliştirdiği kitler ile G.M garantisini bozmadan yetili servi,ste takılmak kaydı ile tüp takılmaya başlanacağı bilgisini almış bulunmaktayım :) ve bu sevinçle sattığım 1.4 140 hp cosmo astramdan sonra aldığım 1,6 112 hp exls. c-4 ümü elden çıkarım 1.4 140 hp beyaz cosmo otomatik aracımı sipariş verme kararı aldım astradan sonra c-4 bana çok ama çok yavan geldi malesef.

tunc041 link' Alıntı:
Şöyle söyleyeyim aracı olan ve 10.000 km yi geçmeyen arkadaşlar LANDİRENZO firmasından yetkili biri ile görüştüm A serisi motorlar için G.M ile yapılan ve imza aşamasına gelen çalışmalar ile 2-3 ay içerisinde yeni geliştirdiği kitler ile G.M garantisini bozmadan yetili servi,ste takılmak kaydı ile tüp takılmaya başlanacağı bilgisini almış bulunmaktayım :) ve bu sevinçle sattığım 1.4 140 hp cosmo astramdan sonra aldığım 1,6 112 hp exls. c-4 ümü elden çıkarım 1.4 140 hp beyaz cosmo otomatik aracımı sipariş verme kararı aldım astradan sonra c-4 bana çok ama çok yavan geldi malesef.

Eğer gerçekleşirse güzel haber :)

Geri