Astra J 1.4 T Lpg Montajı

Ynt: Astra J 1.4 T Lpg Montajı

sn huseyın ben bızım olayın donustugu durumu acıklamak ıcın yazmıstım  :D ferrarıye lpg taktırdı bır arkadas arabayı elınden aldılar parada bır yere kadar  diye ama verdıgınız bılgı guzel baya bır arastırmıssınız sagolun neyse sızın aracta lpgnın zararlarını en gec bır seneye kadar allah ta nasıp ederse gorurüz belkıde gormeyız bızıde bu konuda aydınlatırsanız sevınırız.tekrar tesekkurler.cogu ınsıgnıada benım yakın arkadaslarımdan ozgur beyın 47 bın km de komple motor pert lpg sevdası son buldu ayrıca ınsıgnıa team sayfasından da takıp ettıgım kadarıyla daha gecenlerde 60000 km de adam yazık yıne motor elınde oda sadece 60000 bakımını servıs dısında yaptırmıs sımdı 12-13 bıne cıkma motor arıyordu neyse benımkı uyarı sadece

inanın bu resmin sizin yazdıklarınızla çokta ilgisi yok.fazla bi araştırma yapmayada gerek yok ''ferrari lpg ''diye başvurduğunuzda google amca hemen gösteriyor zaten.şundan emin olunki lpg den en ufak bir zarar görürsem sitedeki arkadaşların bilgilenmesi açısından yazmayan namerttir.Neden yazmayayımki.Benim iletilerimin birçoğunda Astra J yi nasıl eleştirdiğim görünebilir.Astraya biniyorum diye dünyanın en iyi aracı değil hatta bazı özelliklerinin sınıfının değil B sınıfındaki birçok araçtan geri-eksik olduğunu söyleyebilirim.Benim her yaptığım alışveriş doğru diye bir iddiam yok zaten.Memurum Lpg ithalatçısı yada montajcısı değilim.insigniadaki arkadaşlarada geçmiş olsun.Ancak Lpgsiz 4000 km de motor indiren sıfır araca sahip oldum.Bu oranın ilk 10binde motor değişen araç yüzdesinin %0.01 olduğunu duymuştum.şimdi eğer o araçta lpg olsaydı motor garantiden tabiki değişmeyecekti.Suç lpg ye atılarak servis topu taca atacaktı.Yani lpg takmak bu durumlar için büyük risk.Bu konuda zaten size hakvermiştim.Saygılar.  
96915.gif

Evet huseyin bey almanya ve italya da satisa sunulmus ahsen ben cok memnunum lpg d 3000 km oldu1.4 140 bg

e bu haberden sonra dencek tek şey... fabrika çıkışı takılı lpg sistemi nedir ... ?? bunu nasıl öğrenebiliriz... acaba bu eriyen parça çelikmi oluyor yoksa bizdekiyle aynımı

**murathan** link' Alıntı:
e bu haberden sonra dencek tek şey... fabrika çıkışı takılı lpg sistemi nedir ... ?? bunu nasıl öğrenebiliriz... acaba bu eriyen parça çelikmi oluyor yoksa bizdekiyle aynımı

bence farklıdır

Aynen öyle ...Hondada yeni civiclerde sunuyor.Bu iş rekabet işi.Avrupa ve japonyada vergiler emisyon oranlarına göre alındığından dizellerde vergi yükü fazla.bu yüzden Lpg ye yöneliş oldukça doğal.Hatta CNC ler varki asıl ''bomba'' orda.

Geri