Ynt: Astra J 1.4 T Lpg Montajı
kanka ajandama bakmam lazım 011zaa 011zaaSting link' Alıntı:pazar ne yapıyorsun bülent abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kanka ajandama bakmam lazım 011zaa 011zaaSting link' Alıntı:pazar ne yapıyorsun bülent abi
bulent_tnt link' Alıntı:hop ne oluyo burda bakemmm
tolga bi muabbet başlıgı acta orda takılalım
gercı vardı gececıler sohbet dıye olmadı oraya tasınalımTolga CESUR link' Alıntı:açıyım mı abi başlık ne diyosun ciddimisin
tamam abi yaz sen güncelle bizde gelelim okbulent_tnt link' Alıntı:gercı vardı gececıler sohbet dıye olmadı oraya tasınalım
abi sen ajandana bir bak yarın görüşürüz ben eve geçiyorum pazar müsait havalarda müsait olursa 3-5 arkadaş bir fasıl yapalımbulent_tnt link' Alıntı:kanka ajandama bakmam lazım 011zaa 011zaa
tamam kanka fasıl derken fasılamı gıdecegızSting link' Alıntı:abi sen ajandana bir bak yarın görüşürüz ben eve geçiyorum pazar müsait havalarda müsait olursa 3-5 arkadaş bir fasıl yapalım
Atmosferik motorlarda sikinti olmaz lpgemreaarslan link' Alıntı:arkadaşlar denizlide bu aksam petrol ofısınin gaz bölümünde bir astra j ye denk geldim çocukla konuştum biraz araçta lovato marka lpg varmış 1200 tlye taktırmış 10000km yaptım şimdilik bir sorun olmadı dedi km de 22 krş yakıyor dedi bu arada araç 1.6 enjoydu bu arada aracın toplam km 25000 di
Bülent bizim motorların (1,6 115Hp) tipi de euro 5 olduğundan mağnezyum alaşımlı subaplarda erime riskinin 15000-20000 km sonra olması muhtemel diye çok yerde söyleniyor.Turboyla lpg anlamında takılması yönünde sıkıntı aynı.Olsa olsa turboda sıkıntı daha fazladır.bulent_tnt link' Alıntı:Atmosferik motorlarda sikinti olmaz lpg
Turbolara lpg olmuyor