T
tolgahan06
Bilgi Girilmemiş
Ynt: Astra J 1.4 T Lpg Montajı
inş doğrudur zaten italya ve almanyada lfabrika çıkışlı lpg entegreli versiyonları satılmaya başlanmıştı.hakan hocamız da bu konu ile ilgili yerlere mesaj atmıştı, sanırım kendisine karşı taraftan cevap gelmedi geldiği zaman zaten paylaşıkcaktır burdan.
tunc041 link' Alıntı:şöyle söyleyeyim aracı olan ve 10.000 km yi geçmeyen arkadaşlar LANDİRENZO firmasından yetkili biri ile görüştüm A serisi motorlar için G.M ile yapılan ve imza aşamasına gelen çalışmalar ile 2-3 ay içerisinde yeni geliştirdiği kitler ile G.M garantisini bozmadan yetili servi,ste takılmak kaydı ile tüp takılmaya başlanacağı bilgisini almış bulunmaktayım ve bu sevinçle sattığım 1.4 140 hp cosmo astramdan sonra aldığım 1,6 112 hp exls. c-4 ümü elden çıkarım 1.4 140 hp beyaz cosmo otomatik aracımı sipariş verme kararı aldım astradan sonra c-4 bana çok ama çok yavan geldi malesef.
inş doğrudur zaten italya ve almanyada lfabrika çıkışlı lpg entegreli versiyonları satılmaya başlanmıştı.hakan hocamız da bu konu ile ilgili yerlere mesaj atmıştı, sanırım kendisine karşı taraftan cevap gelmedi geldiği zaman zaten paylaşıkcaktır burdan.