Ynt: Ynt: Astra J 1.4 T Lpg Montajı
O zamn forever landirenzo suanda turkiyede var mi beki alamanlarin taktigi
O zamn forever landirenzo suanda turkiyede var mi beki alamanlarin taktigi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aracım şu an 35.000 km ama benimki turbo değil 1.6 115 hp hiç bir sıkıntı yok çok şükürlt818 link' Alıntı:Arkadaslar turbo beslemenin lpg ile yani aracin yakiti ile bi alakasi yok diye biliyorum ben,yani sadece atmosferiklere takilir turbolara uygulanmiyo diyen arkadaslar bi aciklama getirirlerse sevinirim. 1.6t aracina lpg donusum uygulatmis ve sorular uzerine performansta bile hissedilir bi dusus olmadigini yazdigini gormustum bi arkadasin.yokmu hic su 30000km de magnezyum subap erime efsanesini yasayip bozmus bi arkadas questionnn
reis38 kaç binde taktırdınız lpgyi. Hangi marka lpg taktırdınız acaba. teşekkürler.REİS38 link' Alıntı:aracım şu an 35.000 km ama benimki turbo değil 1.6 115 hp hiç bir sıkıntı yok çok şükür
Hocam nasıl bi kullanım stiliniz var ki kafayı yemek üzeresiniz general__pdeniz33 link' Alıntı:Bir forum sitesinde bir usta buldum taktırmayın diyor. Ne yapacağımı şaşırıdım. Arabayı alalı 7 ay oldu 13600 km yol yaptım kafayı yemek üzereyim. Ya ben bu arabayı satacağım yada kumar oynayıp taktıracağım LPg'yi. (Satsam 51.000 TL ye aldım 48-49.000 TL ye zor satarım zarar 3-5.000 TL arası LPG taktırsam çelik sbap bile olsan o da bitiyormuş ALLAH'ını seven bana bir akıl versin.) battle_Teroriste
deniz33 link' Alıntı:Bir forum sitesinde bir usta buldum taktırmayın diyor. Ne yapacağımı şaşırıdım. Arabayı alalı 7 ay oldu 13600 km yol yaptım kafayı yemek üzereyim. Ya ben bu arabayı satacağım yada kumar oynayıp taktıracağım LPg'yi. (Satsam 51.000 TL ye aldım 48-49.000 TL ye zor satarım zarar 3-5.000 TL arası LPG taktırsam çelik sbap bile olsan o da bitiyormuş ALLAH'ını seven bana bir akıl versin.) battle_Teroriste
adam daha ne desin.. mahmut mu desin şaka bir tarafa gerçekten kitabın ortasından konuşmuş arkadaş.. sağolsun...MeRt link' Alıntı:şehir içi ve şehir dışı ortalama yakıt tüketimleriniz kaç acaba?
Sonradan takılan LPG sistemlerine karşı biri olarak bende taktırmanızı önermem.
Yakıt tüketiminiz çok abartılı ise bence kullanım tarzınızda biraz değişiklikler yapabilirsiniz.
*Hızlanmalarda gaz pedalına sonuna kadar basmaktansa kademeli olarak hızlanın
*Lastik basınçlarınızı 34 ve üstünde tutmaya çalışın
*Bagajınızda sürekli kullanmadığınız, gereksiz ağırlık yapacak şeyler varsa sadece gerektiğinde yanınıza alın
*Trafik ve ışık durumlarını önceden öngörüp, tam dibinde fren yapmaktansa biraz mesafe varken gazı bırakıp önceden yavaşlayın (yani freni yavaşlamak için değil durmak için kullanın)
*Eğimli yollarda yakıt tasarrufu için boşta gitmektense viteste gitmeyi tercih edin (devrini bulmuş viteste araçlarımız 0.0 değeri verirken, boş vites genellikle 2-3 civarında tüketime neden olur)
*Mümkün oldukça CC kullanmaya çalışın. 1 km'lik bir boş yol olsa bile uygun hızda CC'yi devreye sokun
*Yakıt olarak 97 oktan kullanıyorsanız 95 oktan kullanmak yakıt tasarrufunda size avantaj sağlayacaktır
ve şuan için aklıma gelmeyenler...
''Ben bunların hepsini ve daha fazlasını yapıyorum ama yinede aracımın yakıt tüketiminden memnun değilim'' diyorsanız size dizel bir araç almanızı tavsiye ederim. Yada Honda gibi fabrika çıkışlı LPG sistemi mevcut olan araçlara yönelebilirsiniz.