Ynt: Astra J 1.4 T Lpg Montajı
ii günler ne kadara mal oldu taktırmak acaba?
ii günler ne kadara mal oldu taktırmak acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam iyi akşamlar, lpg dönüşümü yaptırdığınızda yol bilgisayarındaki ortalama, anlık yakıt tüketimi ve depodaki mevcut yakıtla gidilebilecek mesafe ölçümlerinde sapmalar oluyor mu?turb0-lpdi link' Alıntı:şu an gördüm forumda yeniyim hayırlı uğurlu olsun dönüşümünüz bende landirenzo dönüşümü yaptırttım inşallah uzun süre memnun kalırsınız
bıraz oluyor ben benzınde şehır ıcı 8 ıle 8,7 arası gıdıp geliyorum ama lpg de 9 lıtre bazen 10 lıtre arası gıdıp gelıyormtaner link' Alıntı:Hocam iyi akşamlar, lpg dönüşümü yaptırdığınızda yol bilgisayarındaki ortalama, anlık yakıt tüketimi ve depodaki mevcut yakıtla gidilebilecek mesafe ölçümlerinde sapmalar oluyor mu?
atabrb link' Alıntı:Arkadaşlar selam,
Opel Astra 1.4 Turbo aracım var. Otomatik vites.
Alalı henüz iki hafta oldu. Yaklaşık 1400 km yol yaptım Roll Eyes
LPG için Beykent Sanayideki Ay Otogaz ile görüştüm. Daha önceki aracıma (Toyota Auris) Prins lpg yi o serviste taktırmıştım. Gayet memnundum servisten. Landi Renzo'nun da yetkili servisi görünüyorlar. Kiti sipariş geçtiler, yarın taktıracağım bir aksilik çıkmazsa. Turbo yağlamalı bilmemneli sistemle birlikte 2200 liraya hallediyorum.
LPG'cilerde son durumlar nedir? Özellikle 1.4 Turbo kullanıcıları soruma cevap verebilirse sevinirim. Tavsiyeniz, tecrübeniz nedir?
Ben yağlamalı sistem kullanıyorum. Aracım 19.000 KM'de 1.6 115 HP. Sıfır KM iken bayiden Landirenzo taktırmıştım. 7,5 ayda yağda minnacık bir azalma oldu. Bu da gösteriyor ki bu sistem tamamen satış stratejisi. Ha, memnunmuyum? memnunum. BitmiştirMuratS link' Alıntı:Eğer çok fazla şehir içi kullanıcaksanız lpg taktırmanızda fayda var zira istanbulda yaşıyorsunuz. Ancak kit ler konusunda bu son dönemde tecrübem yok. Bizim araçlara LPG iyi gidiyor ufak tefek sorunlar çıkarsa bile. Subap erimesi olayını herkes yaşayacak öenmli olan bunu mümkün olduğunca yüksek km lerde yaşamak.. Yağlamalı kit in hikaye olduğunu tartışmıştık çok uzun zaman bu forumda. Hala ben ve birkaç arkadaşım yağlamanın hikaye olduğunu düşünüyoruz forumda aratırsanız bulabilirsiniz konuları.
Kendinizi http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?board=6.0 tanıtabilirseniz buradan daha çok arkadaşımız yardımcı olacaklardır forum kuralları gereği.