Valla ben sizden duyuyorum şanzıman yağının değiştiğini, şanzıman yağı değişmez benim bildiğim sadece eksilme varsa tamamlanır.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla ben sizden duyuyorum şanzıman yağının değiştiğini, şanzıman yağı değişmez benim bildiğim sadece eksilme varsa tamamlanır.
Bostancı’da sanayi sitesi ea servis var d blok ta Erdoğan usta git bir tanış derim Opel Master dır aynı zamanda kendisi ben 60000 bakımını geçen hafta yaptırdım sanzıman yağınıda o servis değişti aracımda otomatik aracımda vites düşürürken hafif silkeleme vardı şimdi gayet iyiMerhabalar,
Bende de 1.6 Sport 2011 Model otomatik vites HB Astra var. 65 binde. İstanbul'da ikamet ediyorum anadolu yakasında 65 binde şanzıman yağ değişim vakti gelmişmidir sizce?
Anadolu yakasında bu işi düzgün yapan bir yer öneriniz var mıdır ?
Teşekkürler
Bostancı’da sanayi sitesi ea servis var d blok ta Erdoğan usta git bir tanış derim Opel Master dır aynı zamanda kendisi ben 60000 bakımını geçen hafta yaptırdım sanzıman yağınıda o servis değişti aracımda otomatik aracımda vites düşürürken hafif silkeleme vardı şimdi gayet iyi
Km itibariyle benimkine gerek yok ama servis yaş itibariyle değiltir diyo ikilemde kaldım2011 model otomatik 2017 Ağustos eylül gibiydi sanırım değiştirdiğimde kilometre 70 bindeydi.