S
Sercan.Sari
Bilgi Girilmemiş
Ynt: Astra J 1.4 turbo yakıt sarfiyatı....
1500 Km'ye geldi 10.0
1500 Km'ye geldi 10.0
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Otomatik hocamGNSpower link' Alıntı:Beklerim İzmir'e. Bende o Clio'lara selektör atınca ağlıyorum benzin ibresi yerlerde sürünüyor diye. (
Otomatik mi düz mü sizin araba?
YunusÇelebi link' Alıntı:Otomatik hocam
Tolga KARACA link' Alıntı:Doğan doğruyu söyle vodoo falan mı yaptın ule?
Arabanın ortalaması aldığım günden beri ilk kez 12.5 e çıktı, depoyu yeni doldurdum birkaç güne düzelmezse servise kafavurmayı düşünüyorum.
GNSpower link' Alıntı:Gülme komşuna gelir başına durumu oldu sana, bir nevi Allah çarptı. Ben wodoo yaparsam kilometrede bir litre yakmaya başlarsın. (
Tolga KARACA link' Alıntı:Akşam aklıma takıldı gece yola çıktım.
Akçay dan Altınoluk a +100kg lik yolcumla reel bir sürüş şartıyla sıfırladığım ekranda araç 5.4l/100km yaktı, aynı yolu dönüşünü 4 ve 5. viteslerle 5.8 le bitirdim, Akçay a gip ara ara dur kalk yaparak 2. viteste düşük hızda tüm Akçay ı dolaştım sonuç : 6.2l/100km
Arabayla soğuk motorla biten kısa mesafelerde ortalama ekranını sıfırlayınca ilk 30km abartılı rakamlar gösterebiliyor, bu şekilde kullanım (soğuk motor/kısa mesafe) 11-12 litreyi bulmasa da 8 litreden aşağı da inmiyor.
Kaide: Yananı görür Allah 011zaa
GNSpower link' Alıntı:Kardesim senin isin gucun yok mu? Soylemesene ortalamani. Komsusu cok yakarken az yakan bizden degildir. (
Tolga KARACA link' Alıntı:Ama akşamdan kalan 6.2 lik değer bugün tam tamına 6.6 ya yükseldi !!!
Neyseki daha fazla korkutucu rakamlara ulaşmadı! 011zaa