Astra J 1.4 turbo yakıt sarfiyatı....

Ynt: Astra J 1.4 turbo yakıt sarfiyatı....

1500 Km'ye geldi 10.0

GNSpower link' Alıntı:
Beklerim İzmir'e. Bende o Clio'lara selektör atınca ağlıyorum benzin ibresi yerlerde sürünüyor diye.  ((:

Otomatik mi düz mü sizin araba? (:
Otomatik hocam :)

YunusÇelebi link' Alıntı:

Ha o zaman seninki de çok başarılı hatta ultra başarılı bir değer. ((:

Doğan doğruyu söyle vodoo falan mı yaptın ule?

Arabanın ortalaması aldığım günden beri ilk kez 12.5 e çıktı, depoyu yeni doldurdum birkaç güne düzelmezse servise kafavurmayı düşünüyorum.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Doğan doğruyu söyle vodoo falan mı yaptın ule?

Arabanın ortalaması aldığım günden beri ilk kez 12.5 e çıktı, depoyu yeni doldurdum birkaç güne düzelmezse servise kafavurmayı düşünüyorum.

Gülme komşuna gelir başına durumu oldu sana, bir nevi Allah çarptı. Ben wodoo yaparsam kilometrede bir litre yakmaya başlarsın. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Gülme komşuna gelir başına durumu oldu sana, bir nevi Allah çarptı. Ben wodoo yaparsam kilometrede bir litre yakmaya başlarsın. ((:

Akşam aklıma takıldı gece yola çıktım.

Akçay dan Altınoluk a +100kg lik yolcumla reel bir sürüş şartıyla sıfırladığım ekranda araç 5.4l/100km yaktı, aynı yolu dönüşünü 4 ve 5. viteslerle 5.8 le bitirdim, Akçay a gip ara ara dur kalk yaparak 2. viteste düşük hızda tüm Akçay ı dolaştım sonuç : 6.2l/100km

Arabayla soğuk motorla biten kısa mesafelerde ortalama ekranını sıfırlayınca ilk 30km abartılı rakamlar gösterebiliyor, bu şekilde kullanım (soğuk motor/kısa mesafe) 11-12 litreyi bulmasa da 8 litreden aşağı da inmiyor.

Kaide: Yananı görür Allah  011zaa

Akşam aklıma takıldı gece yola çıktım.

Akçay dan Altınoluk a +100kg lik yolcumla reel bir sürüş şartıyla sıfırladığım ekranda araç 5.4l/100km yaktı, aynı yolu dönüşünü 4 ve 5. viteslerle 5.8 le bitirdim, Akçay a gip ara ara dur kalk yaparak 2. viteste düşük hızda tüm Akçay ı dolaştım sonuç : 6.2l/100km

Arabayla soğuk motorla biten kısa mesafelerde ortalama ekranını sıfırlayınca ilk 30km abartılı rakamlar gösterebiliyor, bu şekilde kullanım (soğuk motor/kısa mesafe) 11-12 litreyi bulmasa da 8 litreden aşağı da inmiyor.

Kaide: Yananı görür Allah  011zaa

Kardesim senin isin gucun yok mu? Soylemesene ortalamani. Komsusu cok yakarken az yakan bizden degildir. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Kardesim senin isin gucun yok mu? Soylemesene ortalamani. Komsusu cok yakarken az yakan bizden degildir. ((:

Ama akşamdan kalan 6.2 lik değer bugün tam tamına 6.6 ya yükseldi !!!

Neyseki daha fazla korkutucu rakamlara ulaşmadı!  011zaa

Ama akşamdan kalan 6.2 lik değer bugün tam tamına 6.6 ya yükseldi !!!

Neyseki daha fazla korkutucu rakamlara ulaşmadı!  011zaa

Ha lem wo doa, hea li ka dom go, lililili.

Sana wodoo yaptım, 16.6'ları göreceksin bekle. Görmezsen haber et bir daha yapayım. ((:

Geri