Astra J 1.4 turbo yakıt sarfiyatı....

Ynt: Astra J 1.4 turbo yakıt sarfiyatı....

Bunlar hep show, göz boyama. Hakiki wodoo benim yaptığım gibi yapılır.

Ha lem wo doa, hea li ka dom go, lililili.

bende yeni aldım aracı 2 gün oldu yenisiyim. ilk gün 0 ladım ortalamayı 30 31lt gösteriyordu. dün uzun kullandım istanbul içinde 9lt den 7.7 lt ye kadar geriledi tüketimim. ki sakin de kullanmadım bence gayet iyi astra benzinli olmasına rağmen dizeli aratmıyor kızım :)

Ben hiç sıfırlamadım henuz. (Nasıl sıfırlanıyor bu arada? Onu da bılmıyorum : )  350 km'de arac ortalama 7.9 şehir içi ve dısı karısık.

BİLDS link' Alıntı:
Ben hiç sıfırlamadım henuz. (Nasıl sıfırlanıyor bu arada? Onu da bılmıyorum : )   350 km'de arac ortalama 7.9 şehir içi ve dısı karısık.
7.5 lt karma uzun yol 5.5  lt  :)

1.4t AS aracım varken ortalama yakıt tüketimim 9.5 - 10 L arasında geziniyordu. Uzun yolda 7L seviyelerindeydi. O sümbüllerin gazına gelip dip gaz yapıncada ben diyeyim 30 siz diyin 35L :)

DarthWider link' Alıntı:
1.4t AS aracım varken ortalama yakıt tüketimim 9.5 - 10 L arasında geziniyordu. Uzun yolda 7L seviyelerindeydi. O sümbüllerin gazına gelip dip gaz yapıncada ben diyeyim 30 siz diyin 35L :)

39.9  O da bilgisayar daha üstünü göstermediği için. ((:

Ben bizim astraların yakıt tüketimini arttıran şeyi buldum. Clio, sümbül , era üçlüsü, ya arkadaş ne zaman 80-90 la gitsem bu üçünden biri mutlaka selektör yayıp benim tüm dengemi  bozuyor. Anlıyamıyorum 80 - 90 la giden turbo astarı görünce bu arkadaşlar aha astra ekonomi yapıyo dur şunu kıstırayımda benzinlerini mi yaktırayım diyorlar nedir. Ne zaman bu üçlüyo görsem aracın yakıt tüketimi 30L :) ne olurdu yani sakin sakin kullansamda 7L seviyelerinde iç huzurumu bulsam :)

GNSpower link' Alıntı:
39.9  O da bilgisayar daha üstünü göstermediği için. ((:

Güvenlik önlemi olarakta 39.9 da bırakmış olabilirler aracı kullanan kalpten gitmesin felan diye (:

DarthWider link' Alıntı:
Güvenlik önlemi olarakta 39.9 da bırakmış olabilirler aracı kullanan kalpten gitmesin felan diye (:

Veya üstüne az daha ekleyip benzin dökerek yakmasın diye. ((:

DarthWider link' Alıntı:
Ben bizim astraların yakıt tüketimini arttıran şeyi buldum. Clio, sümbül , era üçlüsü, ya arkadaş ne zaman 80-90 la gitsem bu üçünden biri mutlaka selektör yayıp benim tüm dengemi  bozuyor. Anlıyamıyorum 80 - 90 la giden turbo astarı görünce bu arkadaşlar aha astra ekonomi yapıyo dur şunu kıstırayımda benzinlerini mi yaktırayım diyorlar nedir. Ne zaman bu üçlüyo görsem aracın yakıt tüketimi 30L :) ne olurdu yani sakin sakin kullansamda 7L seviyelerinde iç huzurumu bulsam :)

:D benim de huzurumu kaçırıyorlar. Hanımın Fiat Panda yla gezerken kimse ciddiye alıp selektör atmıyro ama  :D

Gerçi ona da sanki yokmuş gibi davranıyorlar, motosikletler bile!!  011zaa

Geri