Astra J 1.4 turbo yakıt sarfiyatı....

Ynt: Astra J 1.4 turbo yakıt sarfiyatı....

dimens link' Alıntı:
Ne yaparsam yapayım 8,6 litrenin altına düşemiyorum ben de  çekiççç 2013 ekim ayında aldım aracı. acaba benim içinde güncelleme konusu olabilir mi ? nasıl anlıyoruz yazılımın güncel olup olmadığını ?

[img=800x600]http://i.imgur.com/laQAPhu.jpg[/img]

Arkadaş bende kasım 2013'ün ortasında aldım benim ortalama niye 9,2 ya. Kafama sıkacam bak  battle_Teroriste Daha 1050 km'de ondan mı?

Aydn link' Alıntı:
Arkadaş bende kasım 2013'ün ortasında aldım benim ortalama niye 9,2 ya. Kafama sıkacam bak  battle_Teroriste Daha 1050 km'de ondan mı?

ben şehir içinde de yol boşsa cruise control kullanmaya özen gösteriyorum. böylelikle kesinlikle daha az yakıyor. siz de düşünebilirsiniz.

dimens link' Alıntı:
ben şehir içinde de yol boşsa cruise control kullanmaya özen gösteriyorum. böylelikle kesinlikle daha az yakıyor. siz de düşünebilirsiniz.

Evet cruise control daha az yakıyor bende bunu deneyimledim ama şehir içinde ne kadar aktif kullanabileceğim muamma. Peki araç ile km yaptıkça düştüğüne dairde bir izlenimiz oldu mu?

Aydn link' Alıntı:
Evet cruise control daha az yakıyor bende bunu deneyimledim ama şehir içinde ne kadar aktif kullanabileceğim muamma. Peki araç ile km yaptıkça düştüğüne dairde bir izlenimiz oldu mu?

bu hep söylenen bir şey. ama ben ne eski aracımda ne de astra'da şimdiye kadar kilometre yaptıkça ortalama yakıt tüketiminin düştüğüne şahit olmadım. biraz şehir efsanesi olduğuna inanıyorum ;) belki çok küçük oynamalar oluyordur. bu daha çok eski araçlarda olan bir şeymiş anladığım kadarıyla. motor rodaj dönemi boyunca fazla yakıt tüketirmiş. şimdi belki de motorların rodaj dönemi eskisi kadar uzun olmadığından yakıt tüketiminde büyük değişimler olmuyor.

dimens link' Alıntı:
bu hep söylenen bir şey. ama ben ne eski aracımda ne de astra'da şimdiye kadar kilometre yaptıkça ortalama yakıt tüketiminin düştüğüne şahit olmadım. biraz şehir efsanesi olduğuna inanıyorum ;) belki çok küçük oynamalar oluyordur. bu daha çok eski araçlarda olan bir şeymiş anladığım kadarıyla. motor rodaj dönemi boyunca fazla yakıt tüketirmiş. şimdi belki de motorların rodaj dönemi eskisi kadar uzun olmadığından yakıt tüketiminde büyük değişimler olmuyor.
Aynen oyle.

şu güncelleme olayına da kafam takıldı, bir yandan Bülent abinin dediği gibi yeni araç bunlar bizde olacağını zannetmiyorum. Ama gönül olmasını istiyor işte  005hihih

Aydn link' Alıntı:
şu güncelleme olayına da kafam takıldı, bir yandan Bülent abinin dediği gibi yeni araç bunlar bizde olacağını zannetmiyorum. Ama gönül olmasını istiyor işte  005hihih

bende bizde böyle bir şey olacağına pek ihtimal vermiyorum. bu arada araçların fiyatına baktım kur arttıkça fiyatta uçup gitmiş 25tel ekimde 56000'e aldığım araç 64000 olmuş. bir kez daha hem doğru zamanda hem de doğru aracı aldığım için mutlu oldum special_Partyman

Stepway e mazotu, Astra ya 97 oktanı son birkaç depodur P.O. dan alıyorum, sahibi tanıdık diye.

Lakin Stepway Shell den mazot alırken DPF yi hiç çalıştırmazdı, P.O. dan aldığımdan beri ara ara çalıştırıyor, acaba iki araç için de Shell e mi dönsem..

Ynt:

Ben hep Shell'den 95 oktan aliyorum. Ne koysan yakiyor kerata cayir cayir.

Geri